GTA IV Remastered'dan beklentileriniz neler?

Bıktım artık 5 para etmeyecek oyunlardan. Yada cikmis oyunlarin 5 para etmeyecek yenilenmis versiyonlarindan.Bir kiside cikip demedimi koskoca sirketten Gta 4 ün Remasterede mi ihtiyaci var diye?

Ben bekliyorum açıkçası GTA 4 seride en sevdiğim oyun hikaye anlatımı ve karanlık teması benim hoşuma gidiyordu. Remastered gelirse bir göz atarım.

Kontrolleri yüzünden yıllardır oynayamadığım daha doğrusu çok çabuk sıkılıp başlarında bıraktığım oyundur. En önce buna iyileştirme yaparlarsa çok iyi olur. İnşallah aynı saçmalığa düşüp başka ucuz firmalara yaptırmazlar.

Remastered'a gerek yok. Optimizasyon ile dizüstü bilgisayarlarda ekran kartını görememe sorununu düzeltsin yeter. Oynanış fiziği nedeniyle GTA IV daha zevkli geliyor bana.

Daha 1 ay önce falan bitirdim oyunu. Bence hâlâ grafikleri yeterli düzeyde. Birkaç tane grafik modu ile de çok daha ileri düzeye çıkartılabilir grafikler. Eğer GTA IV Remastered gibi bir planları varsa çok saçma bence. Ama Remastered adı altında optimizasyon ve aim sorunlarını düzeltirlerse gelmeli. Özellikle aim konusunda çok sıkıntılı bir oyun bence. Tam 26 saat sürdü bitirmem ve ilk defa bir oyuna yeter artık bitsin gözüyle baktım. Kafaya tek kurşun ilerlemek istiyorum, ama öyle bir aim mekaniği var ki kafaya denk gelmiyor ya üstüne çıkıyor ya da altına iniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı