GTA IV'ün GTA V'ten daha iyi olması

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Nedendir bilmiyorum 2008'de çıkan bu oyun cidden GTA V'ten daha güzel. Realistik olmasından değil, oynanış açısından daha tatmin edici.

Size şöyle söyleyebilirim ki GTA V cidden harita olarak, grafik olarak güzel olsa da bir GTA IV edebilmiş değil. Odun gibi araç hasar sistemi ve görevler olarak nasıl bu kadar oynanabildi tahmin edemiyorum.

Bence değil. GTA oyunlarını sevmem hepsi sıkıcı gelir bana ama GTA5, GTA4'den her şeyi ile güzel.

Nedendir bilmiyorum 2008'de çıkan bu oyun cidden GTA V'ten daha güzel. Realistik olmasından değil, oynanış açısından daha tatmin edici.

Size şöyle söyleyebilirim ki GTA V cidden harita olarak, grafik olarak güzel olsa da bir GTA IV edebilmiş değil. Odun gibi araç hasar sistemi ve görevler olarak nasıl bu kadar oynanabildi tahmin edemiyorum.

Açıkçası 2008 teknolojik bir devrim yılı. Dokunmatik telefonlar çıktı. Grafikler geliştirildi vesaire vesaire. Ve kesinlikle daha gerçekçi GTA 4.

GTA 4 çok gerçekçiydi ama. Oyun olup olmadığını düşündürüyordu. Hava kirliliği insanların telaşları hayatın zorluğu. Sanki gerçek hayattan kaçmaya çalışırken içine girilen bir gerçek hayat simülasyonu gibi.

Değil. GTA IV'nin gerçekçilik üzerine yaptığı şeyler(Araç dinamikleri ve dövüş sistemi gibi) oyunun eğlenceli kısmını ciddi anlamda baltalıyor. Araç sürerken çok zorlandım. Arabalar gemi kullanır gibi dönmüyordu. İki saat birini dövmekle uğraşıyorum. Oyunun yapısı çok karanlık ve çok renksiz. Oyun hikayesinin atmosferini çok iyi yaşatıyor ancak bu oyun keyfimi baltaladı. Oyunu gerçekten oynamak istemedim bunun gibi şeyler yüzünden. Oyunu oynarken eğlenmedim. GTA'da herkesi öldürüp, her yeri patlatabilmeliyim ve hiçbir düşman benim için zor olmamalı. Oyundaki tanrı ben olmalıyım.Oyun bu. Gerçekten kahır çekmek istesem gerçek hayatta 4K ve gerçek grafiklisini yaşıyorum zaten. Oyunu eğlenmek için oynuyorum, sinir krizine girip kahır çekmek için değil. GTA V gerçek bir oyun, GTA IV ise bir kahır simülasyonu.

Kesinlikle doğru olan önermedir.

İnsanların, "GTA 4'ün sadece araba fiziği daha iyi" önermesine katılmıyorum. Tam tersi, GTA 4'te en nefret ettiğim olay araba sürmekti. O kadar gerçekçilik de olmuyor.

Onun haricinde senaryo ilerleyişi, fizik & mekanikleri, olay örgüsüyle çok daha iyiydi GTA 4. Elbette aralarında 5 yıl gibi fark olduğundan GTA 5 grafiksel olarak daha güzel gözüküyor. GTA 4'ün en büyük problemi, o soluk görüntüsü ve optimizasyonuydu. Bu oyun biraz da bu yüzden overrated kaldı.

GTA 4'ün neden GTA 5'ten iyi olduğunu anlamak için kavga ya da çatışmaya girin. Yapay zeka ve gerçekçiliğin tavan yaptığını (2008 yapımı oyuna göre) göreceksiniz. GTA 5'te bir mermi/yumrukla ölürken yahut öldürürken, GTA 4'te dayak yiyenin bir süre sonra kalkması (döve döve öldürmediyseniz), bacaklara sıktığınızda polislerin sürünerek arabanın arkasına saklanmaları gibi pek çok güzel detay var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı