GTA IV'ün GTA V'ten iyi olan yönleri

GTA 4 size gerçek karmaşayı yaratır Roman öldüğünde yaşanan üzüntüyü içinize işler ama GTA 5 tipik Amerikan hayatı siyahiler, çeteler vesaire GTA 4 her konuda başarılı bence karanlık bir temada olması da beni sıkmıyordu yani bana göre daha iyi.

Hikaye konusunda GTA 4 bence GTA 5'den kesinlikle daha iyi. Zaten GTA 5 daha çok eğlence için yapılmış bence hikaye çok klasik ve zayıf. Bana sorarsanız GTA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi hikayesi GTA San Andreas ve GTA Vice City'dir.
 
Bu şekilde bir videoya denk geldim. Gerçekten çok hoş şeyler var. Telefonla konuşma ve arkadaşlık ilişkilerinde GTA IV bariz şekilde daha iyi. Bununla sınırlı değil elbette. Otomatik kapılar da GTA IV'te daha iyi çalışıyor. Ancak muhtemelen optimizasyonu daha iyi yapmak adına bu tip şeylerden kıstılar. GTA IV'ü yaparken bu kadar fazla detay yerine eğlence unsurunu ekleseler çok daha güzel bir oyun olabilirmiş. Bunlara ek olarak GTA IV'ün gece gölgeleri GTA V'e göre çok daha başarılı ancak o kadar çok kaynak tüketiyor ki olmasa daha iyiydi. Bahsettiğim konularda ise gerçekten çok hoş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fizikleri, eski olmasına rağmen grafikleri, arabayla viraj alırken arabanın ağırlığını hissetme, ve bence hikayesi de sağlam.
 
Ben GTA 4'te araç kullanırken hiç zevk almadım. Hız yapınca araba durmayacak gibi oluyor ve dönmek çok çok zor. Sonuçta bir simülasyon değil GTA oynuyoruz ve bence buna göre olmalıydı sürüş dinamikleri.
 
ben GTA V'i bi hevesle aldım da hiç sarmadı ya. Vice City'de kalmıştım en son, V başta grafiklerden dolayı hoş geldi ama ne oyun ne görevler hiç içine çekmedi direkt sildim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı