GTA Online para hilesi yapılınca ban yenir mi?

Ben oyun ilk çıktığında silahlardan tut her şeye ölümsüzlüğe kadar hilesini yapıyordum taa ilk zamanlarında 200 level felandım baya param felan vardı sonra bu şekilde 2 yıl oynadım. Benim yaptığım hilede 10 saniyede bir yere 25.000dolar para düşüyordu karakteri de ileri doğru hareket ettirirsen parayı alıyordu. W tuşuna basılı bırakıp oyunu açık bırakıp uyuyordum sabah milyonlarım oluyordu ama bir gün bi baktım 2059 yılına kadar banlanmışım.
 
Ben oyun ilk çıktığında silahlardan tut her şeye ölümsüzlüğe kadar hilesini yapıyordum taa ilk zamanlarında 200 level falandım bayağı param falan vardı sonra bu şekilde 2 yıl oynadım. Benim yaptığım hilede 10 saniyede bir yere 25.000dolar para düşüyordu karakteri de ileri doğru hareket ettirirsen parayı alıyordu. W tuşuna basılı bırakıp oyunu açık bırakıp uyuyordum sabah milyonlarım oluyordu ama bir gün bir baktım 2059 yılına kadar banlanmışım.

İyi canım 38 yıl sonra oynarsın veya torunlarına miras bırakırsın :D
 
GTA Online gireyim dedim ilk defa. Girdikten sonra önüme bir adam çıktı ve her yerinden para düşüyordu. Geldi etrafımda dolandı bir müddet. Sıkılınca gitti. Çıkayım dedim paranın üstünden geçmiş bulundum ve köpek gibi bir para geldi üzerime. Dedim bu oyun oynanmaz. Bir daha yüzüne bakamadım. Girer girmez hile yapan gördüm oyunda. Muhtemelen oyuncuların yarısı da yapıyordur. Bu kadar fazla kişi yaparken bence ban yemezsin.
Aynen öyle kesinlikle oynanmaz bu oyun hileci olmayan bir, iki kişi falan vardır oyunda onlarda zaten siler oyunu.
 
2 sene oluyor 600M'ye yakın bastım 550 levelim. Uzun zamandır oynamasamda Steam'den aldığım oyun ban yemedi. Yemezde imkansız. Yeni hileleri bilmiyorum.
Diyeceksin ki neden yaptın, eğleniyorum dostum kimseye zararım olmadan, griefing yapmadan hak yemeden. Kafama göre takılmalık yaptım. Şey yaptım 2 karakter oluşturdum biri kendi gücümle diğerinde de hileli para var. Bankadan o karaktere attım çünkü iki karakterde bankadan alabiliyor. Kullandığım bu hesapta para hilesi kalmadı mesela. Ki bunların çoğunuda (jet hileyle aydım) kendim aldım. Hatta o lamboyu (zentornoyu) kendi cebimden parayla shark kart alarak almıştım :D
Fotoğraflar 2 seneik yeniden başlayasım geldi GTA V'e

Hocam şu an son durum nedir?
 

Geri
Yukarı