GTA Online’da Oppressor MK2 kaldırılsın

Kaldırılsın mı?

  • Evet

    Oy: 86 63,2%
  • Hayır

    Oy: 50 36,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    136
İnşallah kaldırırlar adam durduk yere geliyor arabamı patlatıyor çok hızlı bir de kaldırmasalarda özelliklerini kısınlar.
Wannabe'ler çok sorunlu. Normal bir tryhard zaten Oppressor veya uçak çekmezseniz size dokunmaz. Ama Wannabe'ler ne yaparsanız yapın size direk saldırırlar ama kolsuz oldukları için genellikle öldüremeyecekler.
 
Hilecilerden çok bu uçan motoru kullananlara gıcığım. Hilecileri rapor edebiliyorsun, peki ya bunu kullananları? Elinden hiçbir şey gelmiyor. :(

Ayrıca Public Session'da tek oynamayı öneriyorum herkese. Kafanız rahat oluyor. (y)
 
Epic Games'ten aldım bu oyunu ben de daha oyuna girişim 5 dakika dolmadı. Psikopatın biri durmadan beni bombalıyor. O zaman da uçan motordan haberim yok. Biri füze atıyor ama nereden geliyor bilmiyorum. Neyse ki arkadaşlarım uzun süredir oynuyorlar onlar geldiler yanıma öyle durdu. Şimdi param var ve bende de bir tane var. Araç aşırı güçlü ve çok rahat bir şekilde saptırıcılarla füzelerden kaçtığı gibi dönüş kabiliyeti de yüksek, motosiklet gibi anlık dönüş yapabiliyor. Bence bu araç ve deluxo (uçan modeli) oyundan kalkmalı. Yerine daha farklı araçlar getirilebilir.
 
Eki Görüntüle 631560

Bu motoru görüyor musunuz? Kaldırın şu motoru! Oyunu yok etti bu alet. Her lobide en az 4 kişi bu aracı kullanıyor. Ya yanıltıcıları kaldırın ya da aracın füzelerini kaldırın! Benimle aynı fikre sahip değilseniz üzgünüm ki "tryhard" sınıfına giriyorsunuz.

1.bu araç neden kaldırılmalı?
Çok basit. Aşırı op. Hydra ve lazer gibi uçakları 2-3 füzede patlatabiliyor. 20 tane füze taşıyor. Uçabiliyor.

2.kaldırmak yerine gelebilecek çözümler
MK2'yi savunabilecek bir araç diyorsanız 2 dakika düşünün. Bu aracı savunabilecek ise o araç bundan da güçlü olacak ve MK2 yerine o araç kullanılmaya başlanacak.

  • Füzeler iptal edilebilir.
  • Yanıltıcılar iptal edilebilir.
  • Explosive Sniper gibi bir silah eklentisi veya yeni bir silah getirilebilir.
Eski oppressor MK1 ne güzelmiş meğer, kıymetini bilememişiz. Hydra ne güzelmiş, kıymetini bilememişiz. Online modda artık dolu bir sunucuda satış yapmanız imkansız çünkü bir kişi çıkacak Ghost organization aktifleştirip kargonuzu patlatacak. Bu araç nerflenmediği sürece oyun ilerleme katedemeyecek.

Bu motoru olan diğer insanlara sataşan şerefsizleri hallediyorum buna binip :) :) :)
 
GTA Online da TruckersMP gibi oldu, oyuna giren hemen hemen çoğu kişi para hilesi yapıyor. Cheat Engine ile bile hile yapıyorlar, bu yüzden sunucularda çok var bunlardan. Konuya gelecek olursak, yeni başlayan oyuncuların bu araca karşı yapabilecekleri tek şey kendilerini pasif moda almak olur. Öyle de oyunun keyfi çıkmıyor bence. Yeni başlamışlar için gerçekten kabus gibi bir şey. Fakat oyunda ilerlemiş birisi explosive mermi ile 2 3 denemede patlatabilir. Bu oyunu da Call of Duty veya Battlefield gibi sadece adam öldürmek için girenlerden zaten tiksiniyorum. Düzgün düzgün şehirin tadını çıkaramıyorsun.
 
Ya bu motorun en gıcık olduğum özelliği kim kullanıyorsa içgüdü mü nedir kim kullanırsa kullansın amaçsızca online oyuncuları vuruyor hadi kargo falan taşıyanları vuranlara bi nedeni var dersin ama dümdüz oynayan adamı birden vuruyorlar oyundan soğutuyorlar. Bu saçma motoru kullanan kişi sanki tüm sülalesine küfrettirmek istiyor başka amacı yok. İllaki bu araç oyunda olacak diyorlarsa güdümlü füzeyi kaldırsınlar diğer oyuncuların oyun zevkinin içine etmesinler bari.
 
Siz beni daha çok güldürdünüz. Opressorlerin füzeleri için de araştırma gerekiyor. Adam yapmış. Bakın ben ne dedim. Her şeyin zaafı var. Madem ki o kadar zamandır oynuyordunuz bir zahmet araştırma yapsaydınız.
Oppressor füzeleri için araştırma gerek? MK1'den bahsediyorsunuz siz, Terrorbyte'ınız varsa araştırma yapmadan füze takılıyor.
 
Insurgent Pick-Up ile dolaşın sokakta 30 40 füzeye dayanmışlığı var, griefer MK2'lerin füzeleri yetmiyor.
 
  1. Kullanması çok zevkli.
  2. Oyunu bir miktar biliyor ve bu bağlamda rahat oynayabiliyorsanız karşı koymak basit.
  3. Geliştirme yapabilmek ve satın alabilmek için hatırı sayılır miktarda ödeme yapılması gerekiyor.

Kaldırılması çok saçma olur. 32 kişilik lobide tek başınıza görev yapmaya çalışıyorsanız bu tarz şeylere karşı koyamıyor oluşunuz garip bir durum değil.
 

Geri
Yukarı