GTA SA : Definitive Edition VS DirectX 3.0

Yahu başlı başına Definitive Edition'da CJ, mutantlara benziyor. Bulk hâli iğrenç görünüyor.

Rockstar Games'in yapması gereken tek edition, şu üç oyuna Community Edition diye çıkartıp modder'ları toplamak olurdu.
 
Hala benim için bu oyunun en iyi versiyonu PS2 versiyonu. Definitive Editon hiç beklentimi karşılamadı zaten ama topluluk tarafından yapılan modlardan da nefret ediyorum, her oyunun bir havası vardır mesela GTA SA'nın PS2 versiyonu sarı teması ağır bir atmosfere sahip (PC versiyonunda yok nedense) ve bence bu sarı tema bu şehre çok iyi yakışıyor. Topluluk tarafından yapılan modlara bakınca hepsi saçma sapan aşırı kontraslı ve yerin sulu olduğu, oyunun "olması gereken" atmosferinin olmadığı sadece benim gibi düşünmeyen insanları etkilemek için yapılmış şeyler gibi geliyor. İkiside bana göre birbirinden berbat. Mod'lu orijinal oyun mu yoksa Definitive Editon mı diye bana sorarsanız ben Definitive Editon derim çünkü oyunun atmosferini bence modlara göre daha iyi koruyor (ama hala istediğim gibi değil).
 
Son düzenleme:
Hala benim için bu oyunun en iyi versiyonu PS2 versiyonu. Definitive Editon hiç beklentimi karşılamadı zaten ama topluluk tarafından yapılan modlardan da nefret ediyorum, her oyunun bir sanat tasarımı vardır mesela GTA SA'nın PS2 versiyonu sarı teması ağır bir atmosfere sahip (PC versiyonunda yok nedense) ve bence bu sarı tema bu şehre çok iyi yakışıyor. Topluluk tarafından yapılan modlara bakınca hepsi saçma sapan aşırı kontraslı ve yerin sulu olduğu, oyunun "olması gereken" atmosferinin olmadığı sadece benim gibi düşünmeyen insanları etkilemek için yapılmış şeyler gibi geliyor. İkiside bana göre birbirinden berbat. Mod'lu orijinal oyun mu yoksa Definitive Editon mı diye bana sorarsanız ben Definitive Editon derim çünkü oyunun atmosferini bence modlara göre daha iyi koruyor (ama hala istediğim gibi değil).

İstediğin gibi olabilmesi için Remake yapılması gerekiyor. Yani sıfırdan yapılması lazım fakat Rockstar bu saatten sonra ona yanaşmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı