GTA SA Steam'e geri gelecek mi?

Daha önce oyunu almış olanların Steam hesaplarında oyun kaldı mı? Yoksa onlardamı silindi.

Hayır silinmedi. Benim kütüphanemde halen duruyor.

Capture.PNG

Son düzenleme:
Keşke 4 için düzgün bir remastered yapsalar da tekrar oynasam. Grafik ve harita yüzünden oyundan soğuyup tek sefer oynadım ama hikaye olarak bence bütün seriden önde.
4 modlarla müthiş bir oyun oluyor. Bence GTA 5'ten daha potansiyeli olan bir oyundu. Serinin üvey evlatlarından bence 4.

4 modlarla müthiş bir oyun oluyor. Bence GTA 5'ten daha potansiyeli olan bir oyundu. Serinin üvey evlatlarından bence 4.

Modsuz da efsane zaten.

Keşke 4 için düzgün bir remastered yapsalar da tekrar oynasam. Grafik ve harita yüzünden oyundan soğuyup tek sefer oynadım ama hikaye olarak bence bütün seriden önde.

GTA 4'e GTA 5 grafiği gitmez yakışmaz. Liberty City karanlık bir şehir.

GTA 4 modsuz, sırf oynarken bile harika bir oyun. Steam'de 300 saatim var. O sürenin hepsini 800x600'de 25 FPS'te oynadım, orası da bir ayrı hoş.

Tek sıkıntısı bence Rockstar Launcher DRM'ı. Ya para vererek aldığım oyunu internet olmadan oynayamıyorum, o güzel değil. Neyse ki 1070 sürümünden oyunum vardı da onu oynadım tatilde.

Lcpdfr modunu denemelerini öneririm GTA 4 oynayan arkadaşların, harika bir mod ya. Üstüne de bazı modları kurunca harika oluyor.

GTA SA'nın Steam versiyonu kötüydü ama oynanıyordu be. Onda da 200 saate yakın bir sürem var. Rahat 5-6 kere bitirdim. Zamanında 15 TL'ye almıştım Trilogy'i, o konuda şanslıyım. Downgrade etmek yetiyor aslında.

Definitive Edition hakkında; oyun Game Pass'ten kalkmadan önce One S'ten bitirmiştim. Ve öyle oynanmayacak, aşırı sorunlu veya aşırı kötü bir oyun değil.

Enis'in videosundan yorum çıkarmayın arkadaşlar, o videodan beri oyun patchlendi. Ve adam da sorunları görmeden önce diyor "oyun pek bir remake değil ama modernleştirme çalışmaları güzel". Yani normal San Andreas'dan zevk alan insan ondan da zevk alır.

Modernleşme çabaları da güzel denilebilir, checkpoint mesela. Ve grafikler de bence hoş, ama silah mekanikleri hala 2004.

Ha tabii aşırı sorunlu çıkması, orijinal oyunların satıştan kaldırılması ve fahiş fiyatı gibi sorunları da göz önüne almak gerek. 600 TL verseydim içim acırdı. Geçen yıl Mafia Trilogy'e 180, geçen hafta da metro saga Bundle'ya 40 TL ödedim. Bu Trilogy'nin fiyatı aşırı abartı.

Neyse ki 1070 sürümünden oyunum vardı da onu oynadım tatilde.

Bende ilk bitirdiğim de de son sürümden oynadım da daha sonra da 1.0.7.0 sürümüne düşürüp çevrimiçi GFWL hesabı açıp güzelce bitirdim.

Enis'in videosundan yorum çıkarmayın arkadaşlar, o videodan beri oyun patchlendi. Ve adam da sorunları görmeden önce diyor "oyun pek bir remake değil ama modernleştirme çalışmaları güzel".

Ama yine de kötü bu sürüm ile karakterler bozuldu her şey bozuldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı