Dosya tc. yasak hocam bu forumda.
Ve korsan içerik paylaşmakta yasak.
Dosya tc. yasak hocam bu forumda.
Evet ilginç, yorum sahibi bile sormazken senin üstüne düşmen ilginç.İlginç falan değil.
E tamam bu olay zaten komik değil mi? Keza katılmıyor veya yanlış olduğunu düşünsem "beğenmedim" atardım.Çünkü hocamızın yazdığı şey doğruydu. Steam versiyonu optimizasyon olarak daha kötüydü. Bu yüzden korsan oynamak daha mantıklı.
Daha önce oyunu almış olanların Steam hesaplarında oyun kaldı mı? Yoksa onlardamı silindi.
Anladım hocam pardon. Bazen saçma buldukları mesajlara gülüyorlar ondan dedim.Evet ilginç, yorum sahibi bile sormazken senin üstüne düşmen ilginç.
E tamam bu olay zaten komik değil mi? Keza katılmıyor veya yanlış olduğunu düşünsem "beğenmedim" atardım.
Hayır silinmedi. Benim kütüphanemde halen duruyor.
4 modlarla müthiş bir oyun oluyor. Bence GTA 5'ten daha potansiyeli olan bir oyundu. Serinin üvey evlatlarından bence 4.Keşke 4 için düzgün bir remastered yapsalar da tekrar oynasam. Grafik ve harita yüzünden oyundan soğuyup tek sefer oynadım ama hikaye olarak bence bütün seriden önde.
4 modlarla müthiş bir oyun oluyor. Bence GTA 5'ten daha potansiyeli olan bir oyundu. Serinin üvey evlatlarından bence 4.
Keşke 4 için düzgün bir remastered yapsalar da tekrar oynasam. Grafik ve harita yüzünden oyundan soğuyup tek sefer oynadım ama hikaye olarak bence bütün seriden önde.
Neyse ki 1070 sürümünden oyunum vardı da onu oynadım tatilde.
Enis'in videosundan yorum çıkarmayın arkadaşlar, o videodan beri oyun patchlendi. Ve adam da sorunları görmeden önce diyor "oyun pek bir remake değil ama modernleştirme çalışmaları güzel".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.