Sürprizbozan GTA San Andreas Definitive Edition'da "Breaking The Bank At Caligula's" görevi yok

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SF4XSY

Picopat
Katılım
27 Ağustos 2023
Mesajlar
175
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA San Andreas Definive Edition'u bitirdim. Ancak normal sürümünde oyunda Woozie ile yaptığımız görev yok. Nedenini bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu bitirdim. Bütün soygun görevinin aşamalaırınıda da yaptım hocam.
Şu videoyu bir izle belki yardımı dokunur atladığın bir şey olmalı.
Kızdan kartı alabildin mi evinde kart olacaktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Las Venturas'da ki Caligula kasinosunu soyduğumuz görev mi? Onun için Milly ile ilişkiyi 90+ yapmanız gerekiyor sonra da onunla şey yapmanız gerekiyor... şey anladınız siz. Sonra size oranın giriş kartını veriyor ve Woosy sizi arıyor olması lazım daha sonrada para ibareli garaj simgesi mi ne geliyor girip başlıyorsunuz göreve.
 
Oyunu bitirmek için gerekli değil, hikayede de geçerliliği yok. N.O.E, Stowaway ve Green Goo görevlerini yapmış olman gerek, ayrıca Millie’den (sevgilin) kart alman gerek, almak için öldürebilirsin veya bir süre boyunca randevulara çıkabilirsin.
 
GTA San Andreas Definive Edition'u bitirdim. Ancak normal sürümünde oyunda Woozie ile yaptığımız görev yok. Nedenini bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Hocam bir görevde sevgiliniz oluyor. İsterseniz ilişkiyi ilerterek kartı alabilirsiniz. Eğer ilişki ile uğraşmak istemiyorsanız öldürürseniz CJ'yi, Woozie'nin adamları arıyor. CJ ise kazada öldüğünü söylüyor. Sonra kızın evinden kartı alabiliyorsunuz. Sonra diğer görevlerden ilerleyip kumarhane soygununu yapabilirsiniz.
 
Las venturastaki sevgilinle ilişki seviyeni ilerletmen lazım bu bayağı uğraştırıcı. Onun yerine kızı direk öldür sonrasında woozie telefonla arayacak soygun işi ne oldu veya kartı aldın mı gibi muhabbet dönecek cj`de kız öldü diyecek ve ardından kartın evde olduğunu söyleyecek. git ve kartı al. bu kadar. iyi oyunlar.
 
Kurpiyer kadınla date'e çıkacaksın istersen direkt öldürerek alırsın, istersen date'e çıka çıka ilişkini yükselttiğinde seni arayıp kardı verecek.
 
Dostum çözümü bulabildin mi? Şu an aynı sorunu yaşıyorum, kızı öldürüp kartı aldım ama beni telefonla aramadılar, haliyle banka soygun görevi simgesi de haritada belirmedi, diğer görevleri yaptım ama yine belli bir görevden sonra haritada görev kalmadı. Oyunu bitiremiyorum.
 

Geri
Yukarı