Definitive Edition bence orijinal hali şu anki güncel oyunlar yanında çok geride kalıyor.
Hocam oyunun Rockstar tarafından yapılmış güncellemesini oynadınız mı?
Katılıyorum. Rockstar yıllar sonra bile gereken özeni göstermiyorsa korsan oyun indirilmesini hak ediyor bence.Normal.
Ama steam versiyonunda bahsetmiyorum.
Bir şu DMC dolerean ( tabii adı bu ise öyle hatırlıyorum) binemedim binsem mutlu olacağım![]()
Teşekkürler bende severim back to feature serisiniHocam film bağımlılık yaptı bende. Bu arada arabanın ismi DeLorean DMC-12
Nostaljik duygularla oynarsanız öyle gelmesi normal. Objektif bakarsan standart sürüm oynanmaz bu zamanda.Grafikleri neyi çıldırtıyormuş? Asıl çıldırtan Definitive Edition'daki grafiklerdir. Oyunda ki detaylar ve orijinallik tamamen gitti ayrıca karakterler aynı bir oyun hamuruna dönüştürüldü. Oyunlarda grafik değil kalite önemlidir. Definitive Edition'da zaten o da yok. Hayran yapımı modlar şu kötü sürümden bin kat iyi GTA IV SA BETA 3 gibi.
Dediğinizin tam tersi. İnsanlar Definitive Edition yerine orijinal sürümü tercih ediyor. Oynanır.Nostaljik duygularla oynarsanız öyle gelmesi normal. Objektif bakarsan standart sürüm oynanmaz bu zamanda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.