GTA San Andreas Türkçe Yama Olmuyor

298842

Hectopat
Merhabalar, Rockstar Games Launcher üzerinden GTA San Andreas'a sahibim. Oyuna Türkçe yamayı kuruyorum. Oyunu kapattığımda Türkçe yama gidiyor. Oyun geri İngilizce oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan indirip bilgisayarımı virüs riskine sokamam hocam.

Oyunu downgrade edebilirsin, Rockstar Games Launcher ve Steam versiyonunda Türkçe yama çalışmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Korsanla virüsü çok bağdaştırıyonuz ama bence bir bağlantısı yok internetten indirdiğiniz her dosyada virüs riski var indirdiğiniz yamada bile olması mümkün doğru siteden indirdiğinizde hiçbir sıkıntı olmaz. Şimdi size güvenli link ve siteleri paylaşabilirdim ama bu konuda bir kez daha uyarı yemiştim o yüzden paylaşamayacağım tekrar uyarı yemek istemiyorum.

Korsanla virüsü çok bağdaştırıyonuz ama bence bir bağlantısı yok internetten indirdiğiniz her dosyada virüs riski var indirdiğiniz yamada bile olması mümkün doğru siteden indirdiğinizde hiçbir sıkıntı olmaz. Şimdi size güvenli link ve siteleri paylaşabilirdim ama bu konuda bir kez daha uyarı yemiştim o yüzden paylaşamayacağım tekrar uyarı yemek istemiyorum.
Peeeki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı