GTA San Andreas'a bir daha başlamak mantıklı mı?

Oğuuzz

Hectopat
Yer
Bursa
Selam ben büyük bir GTA fanıyım... En sevdiğim oyun ise GTA San ve Vice City'dir. GTA San Andreas'ı en fazla 20 kere bitirmişimdir. Bugünlerde aklıma takıldı acaba yeniden başlasam mı diye. Sizce sarar mı? Grafik modu da kurarım hem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam ben büyük bir GTA fanıyım... En sevdiğim oyun ise GTA san ve Vice City'dir. GTA San Andreas'ı en fazla 20 kere bitirmişimdir. Bugünlerde aklıma takıldı acaba yeniden başlasam mı diye. Sizce sarar mı? Grafik modu da kurarım hem.

GTA 4 önerimdir 20 kere bitirdiysen.

Hangi modlar hocam.

Fark etmez sen nasıl istiyorsan.

Modları istersen ayrıntılı atarım grafikleri hafiften yükselttim silahlari değiştirdim bir de karakter değiştirme modu yükledim Cj'nin maximum canı 200 oluyor onu 255 yaptım öyle bir mod vardı dövüş teknikleri modu falan ben çok abartmadım biraz daha çeşitlilik ekledim araç modu falan işte bu kadar 😀

Fark etmez sen nasıl istiyorsan.

Modları istersen ayrıntılı atarım grafikleri hafiften yükselttim silahlari değiştirdim bir de karakter değiştirme modu yükledim Cj'nin maximum canı 200 oluyor onu 255 yaptım öyle bir mod vardı dövüş teknikleri modu falan ben çok abartmadım biraz daha çeşitlilik ekledim araç modu falan işte bu kadar 😀
Tamamdır hocam dediğiniz modları biliyorum denerim hepsini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı