GTA V en iyi oyundur

Ben GTA4'de oynadım GTA5'de oynadım. Ama GTA5 bana daha güzel geliyor. Yaşayan açık dünyası, yapılabilecek aktiviteler derken uzayıp gidiyor. Online kısmına değinmiyorum bile. GTA5'de mod yapımı da çok rahat. GTA5'i ilk çıktığı zamandan beri oynuyorum. Ama korsan ama orijinal. Ve bana daha zevkli geliyor.
 
Neyin çağını atlatmış? GTA markası eski olduğu için mecbur olabilirler mi? Yani çağ dediğiniz, grafik vs. ise hiç demeyin.
3 Karakter, yeni yapılandırma. GTA Online zaten bayağı yenilik ve içerik sundu. Grafik kalitesi olarak demiyorum zaten Crysis bile Grafik işini yıllar önce halletti. Yenilik ve içerik bakımından çok iyiydi. Grafik neyse de Fizik, hikaye konusunda Vasat olduğu doğrudur kanımca.
 
Laf atmak gibi olmasın ama bu arkadaşla Epic ve Steam hakkında tartışmıştık. Sırf Epic GTA V' i bedava verdiği için hem bana hep Steam' e aklına geleni söylemişti. 😕
Epic Games'in Steam kadar büyük olması için daha çok yol kat etmesi gerekir. Topluluk, pazar falan gelmeli. Şu an olduğu haliyle Steam'e yaklaşamaz. Sırf bedava oyun veriyor diye Epic Games'i Steam'dan üstün görmek yanlış olur. Steam düşmanları beleş oyun verdiği için Epic Games'i seviyor.
Epic Games'i severim. Para ile aldığım oyun ücretsiz olsa tabii üzülürüm. Ancak bu bana Epic Games'e laf atma hakkını vermez. Aksine daha çok sevmem gerekir. Epic Games düşmanları da genelde bu yüzden Steam'ı seviyorlar.
Demem o ki fan boy olmak yerine iki platformda kullanılsa çok daha mantıklı olur. Birisini yüceltip diğerini gömen insan benim gözümde aptaldır.
 
Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlar varken çok ta bir havası kalmadı ama kötü diyemem 3 kere bitirdim grafik ve mekanik olarak o yıllarda çağ atlatmıştı benim için.
 

Geri
Yukarı