Çözüldü GTA V silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efehan öz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2019 yılında GTA 5 almıştım sildim. Fakat hiçbir yerde ne setup var ne de başka bir şey ama diskte hala yer kaplıyor. Uygulamalar ve özellikler seçeneğine basınca orada yerel disk C sürücüsünde Grand Theft Auto V diye yazıyor ama kaldır seçeneğine basılmıyor. Diskte de 86 GB yer kaplıyor denetim masasında da görünüyor ama oradan da kaldırılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Farklı bir uygulamayla falan nasıl silebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20210130_190309.jpg
    IMG_20210130_190309.jpg
    171,1 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_20210130_190257.jpg
    IMG_20210130_190257.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2019 yılında GTA 5 almıştım sildim. Fakat hiçbir yerde ne setup var ne de başka bir şey ama diskte hala yer kaplıyor. Uygulamalar ve özellikler seçeneğine basınca orada yerel disk C sürücüsünde Grand Theft Auto V diye yazıyor ama kaldır seçeneğine basılmıyor. Diskte de 86 GB yer kaplıyor denetim masasında da görünüyor ama oradan da kaldırılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Farklı bir uygulamayla falan nasıl silebilirim?

Ne hatası veriyor

Arkadaşlar 2019 yılında GTA 5 almıştım sildim. Fakat hiçbir yerde ne setup var ne de başka bir şey ama diskte hala yer kaplıyor. Uygulamalar ve özellikler seçeneğine basınca orada yerel disk C sürücüsünde Grand Theft Auto v diye yazıyor ama kaldır seçeneğine basılmıyor. Diskte de 86 GB yer kaplıyor denetim masasında da görünüyor ama oradan da kaldırılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Farklı bir uygulamayla falan nasıl silebilirim?

CCleaner, Clean Master İle dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı