GTA V sizce overrated mı?

Bence abartılmış bir oyun değil, gayet eğlenceli bir oyun. GTA serisinde abartılmış bir oyun var mı gerçekten bilmiyorum ama abartılmış karakter derseniz işte ona CJ cevabını yapıştırırım. Gordon Freeman'dan sonra en abartılmış oyun karakteri olabilir CJ.

GTA 5 çöplüğü alfa kuşağı tarafından abartılıp, YouTuber'lar yüzünden ilkokul çocukları arasında büyük ilgiye sebep olmuştur. Bu yüzdende gereksiz bir hype almıştır. Overrated oyunların en iyi örneğidir.

Bence abartılmış bir oyun değil, gayet eğlenceli bir oyun. GTA serisinde abartılmış bir oyun var mı gerçekten bilmiyorum ama abartılmış karakter derseniz işte ona CJ cevabını yapıştırırım. Gordon Freeman'dan sonra en abartılmış oyun karakteri olabilir CJ.

Katılmıyorum. CJ'in neyi varmış?

Ben genellikle hep story takıldığım için. Online girmiyorum.
Hikayesini bitirip oyunu rafa kaldırıyorsan GTA 4 underrated ve GTA 5 overrated evet. Ama GTA 4 hikayesini sevmeyenler de var, onların gerekçesi de "Şuraya git adamı ve çetesini öldür görev bitti." şeklinde ilerlemesi.

Ama her iki oyun da sadece story mode ile çıkmıyor, dolayısıyla tek bir yönünün iyiliğine ve kötülüğüne göre eleştiri yapamayız.

GTA 5 çöplüğü alfa kuşağı tarafından abartılıp, YouTuber'lar yüzünden ilkokul çocukları arasında büyük ilgiye sebep olmuştur. Bu yüzdende gereksiz bir hype almıştır. Overrated oyunların en iyi örneğidir.
Bende uzun süre boyunca oyuna bu gözle baktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı