GTA V suçsuz yere ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gurkangurel0

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 sene önce Steam üzerinden aldığım GTA V Online hesabımdan suçsuz yere ban yedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

hiçbir şey yapamazsın gibi görünüyor. Sitede All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed. yazıyor yani hiçbir şekilde düzeltemezsin.

Arkadaşlar nasıl bu kadar önyargılı yaklaşabiliyorsunuz bu olaya? Belki bir hata sonucu engellenmiştir? Nasıl kullanıcının suçlu olduğundan bu kadar eminsiniz inanamıyorum gerçekten...
Şimdi şu konuda anlaşalım, hiçbir oyunda rastgele ban atılmıyor. Muhakkak bir şey yapmışsınızdır ki ban atmışlar.
Kesin suçsuz yere ban yemişsinizdir zaten rockstar oturup canı sıkılınca ban atıyor önüne gelene. Git ticket at napıcan başka.

Arkadaşlar nasıl bu kadar önyargılı yaklaşabiliyorsunuz bu olaya? Belki bir hata sonucu engellenmiştir? Nasıl kullanıcının suçlu olduğundan bu kadar eminsiniz inanamıyorum gerçekten...

Buna benzer bir konuda da aynısını demişlerdi ve sonuçta hile açtıkları ortaya çıkmıştı :D.

Hata csde olur, minecraftta olur bu tip yerlerde olur. Rockstarda olmaz kalıbımı da basarım buraya. Daha hayatımda ilk defa bu konuyu açıp sebepsiz yere ban yedim diye bişey görüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 sene önce Steam üzerinden aldığım GTA V Online hesabımdan suçsuz yere ban yedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Rockstar desteğe yaz inceleyip açıyorlar, başına gelen arkadaşlarım oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı