GTA V Yeni hesap açma

Keremstein

Megapat
Daha fazla  
Merhaba! Ben ilk GTA V' i Steam dan aldım. Online'de kalıcı olarak banlandım(Hilecilerin yanında gezmeyin) Sonra yeni hesap açtım, Rockstar kodu alacağım ve yeni açtığım hesapta aktifleştireceğim. Oyuna girdikten sonra home tuşuna basınca hesap gözüküyor. Benim kalıcı banlı hesap gözüküyor. Yeni açtığım hesabı orda nasıl değiştireceğim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni steam hesabı açtım. Ordan GTA V aldım online oynayabiliyorum. Yeni açtığım hesabın e-mailiyle giriyor.

Evet. Yapacak şey çok. Bazen 10 milyon dolarlık yatta takılıyoruz. Bazen arabaları alıp müzik açıyoruz bagajlarını felan açıyoruz kopuyoruz. Bazen ise şirket için nal kaçırıyoruz. Çok şey var. Turkuaz renginde bir deniz var mağara felan var orda yüzüyoruz. Harika.

Evet. Yapacak şey çok. Bazen 10 milyon dolarlık yatta takılıyoruz. Bazen arabaları alıp müzik açıyoruz bagajlarını felan açıyoruz kopuyoruz. Bazen ise şirket için nal kaçırıyoruz. Çok şey var. Turkuaz renginde bir deniz var mağara felan var orda yüzüyoruz. Harika.

Key fiyatları neler? Nerden almamı önerirsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı