GTA VI'dan sızdırılan görüntüler

zladex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Konudaki görüntüler 2020 yılında sızdırılıp daha sonradan Rockstar tarafından sildirilen görüntüler.
Ayrıca kayıtlar beta sürümünden alındığı için kötü gözükmesi normal.
Görüntülerin sızdırılmasıyla ilgili Rockstar'ın açıklaması.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatırımcıları tatmin etmek için zaten oyunun bütçesinin 1 ila 2 milyar dolar arasında olacağını söylemişlerdi, bu çapta bir bütçenin hepsi argeye gitmiyor %65 civarında reklam ve lojistiğe gidecek muhtemelen, yani şu ana kadar bütçesi en fazla oyunun bütçesinin 2 3 katı civarlarında bir bütçe.

Sızdırılan görüntüler erken aşama olmasına rağmen iyi duruyor. Özellikle GTA 5'in erken aşama görüntüleri ve ilk çıktığı zaman ki haline bakınca anlıyorsunuz. GTA 6 muhtemelen grafiksel olarak çağ atlayacak bir oyun olacak.

Muhtemelen öyle olacak. Bu cilalanmamış haliyle bile iyi gözüküyor. Ayrıca oyun motorunuda yeni bir seviye taşımışlardır muhtelemen.

Yatırımcıları tatmin etmek için zaten oyunun bütçesinin 1 ila 2 milyar dolar arasında olacağını söylemişlerdi, bu çapta bir bütçenin hepsi argeye gitmiyor %65 civarında reklam ve lojistiğe gidecek muhtemelen, yani şu ana kadar bütçesi en fazla oyunun bütçesinin 2 3 katı civarlarında bir bütçe.

Şu ana kadarki en yüksek bütçeli oyun olacak gibi gözüküyor zaten. Ben çıktığı gibi satış rekoru kıracağını düşüyorum. Tüm Marvel filmleri vs. hepsini geçecektir. Satış ve gelir anlamında.

Optimizasyon olayını nasıl çözecekler acaba.
Yeni nesil bir oyun olacağı için sistem isterlerde ne kadar isteyecek ve istediği sistem özelliklerinde ne kadar verimli çalışacak burayı merak ediyorum umarım diğer firmalara bir optimizasyon dersi verirler.

Optimizasyon olayını nasıl çözecekler acaba.
Yeni nesil bir oyun olacağı için sistem isterlerde ne kadar isteyecek ve istediği sistem özelliklerinde ne kadar verimli çalışacak burayı merak ediyorum umarım diğer firmalara bir optimizasyon dersi verirler.

Online için en iyi optimizasyonu sunacaklarına eminim ne kadar çok oyuncu o kadar çok Online gelir ayrıca PC'ye de aynı tarihte çıkaracaklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı