GTA'da hile sonrası perma ban

muhammed5306

Hectopat
Arkadaşlar 1 ay önce hesabım askıya alındı, arkadaşlarımla aynı hileyi indirip kendimize para bastık benim hesap 1 ay askıya alındı fakat arkadaşlarım 1 hafta yasaklandı. Ben 1 ay bekledim ve 1 ayın sonunda kalıcı olarak yasaklandım ve bu benim ilk banım. 3 arkadaşımda 1 hafta yedi, ben kalıcı olarak yasaklandım. Çözümü var mıdır? Oyunu Rockstar'dan aldım 88 TL'ye bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle hak etmişsiniz... ve burada sizin gibi hilecilere yardım edebilecek kimse yoktur diye umuyorum. Rockstar Games'ın arkadaşının banını çekmesi arkadaşının kurtulduğunu göstermez, yarın birgün o da ban yer merak etme. Birde ağzınla söylüyorsun kalıci ban diye.

Çözemezsiniz. Gecmiş olsun.

Türkçe yamayla oynuyorsunuz ama yine de dikkatli olun derim, bazen Rockstar Games offline'a kurduğunuz modlardan dolayı bile sizi yasaklayabiliyor.

Hocam içinde "hile kullandım" şeklinde bir şey geçen ne varsa açıılması için bir çözüm aramak bence mantıksız. Umarım bir daha yapmazsınız. Geçmiş olsun.

Vallaha hiç sorma ya millet sistemine nasıl hile yüklüyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…