ilterish_kaqan40
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, nasip olursa yeni topladığım bilgisayarım için bir monitör almayı planlıyorum. Fakat tepki süreleri için 1ms öneriliyor, çoğu cihazda 1ms yazıyor fakat bazı cihazlarda 1ms (MPRT) 4ms (GTG) olarak belirtilirken, birçok cihazda sadece 1ms (MPRT) olarak belirtiliyor. Örnek vermem gerekirse;
www.incehesap.com
Bu iki cihaz için, AOC ürün sadece 1ms (MPRT) değeri veriyorken; Dell 1ms (MPRT) ve 4ms (GtG) olarak belirtiyor.
Bu iki cihaz arasında seçim yapmak gerekirse, 4ms GtG'ye sahip Dell, AOC marka üründen daha yavaş bir tepkime süresine mi sahip, yoksa AOC markada GtG özelliği 4 veya daha fazla fakat belirtilmemiş mi? Yorumlarınız bekliyorum. Saygılarımla.

Dell S2721HGF 27” 1ms 144Hz Adaptive-Sync VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Bu iki cihaz için, AOC ürün sadece 1ms (MPRT) değeri veriyorken; Dell 1ms (MPRT) ve 4ms (GtG) olarak belirtiyor.
Bu iki cihaz arasında seçim yapmak gerekirse, 4ms GtG'ye sahip Dell, AOC marka üründen daha yavaş bir tepkime süresine mi sahip, yoksa AOC markada GtG özelliği 4 veya daha fazla fakat belirtilmemiş mi? Yorumlarınız bekliyorum. Saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: