GTX 1050 Düşük FPS Sorunu

mezunadam

Centipat
Arkadaşlar i3 3220 işlemci, GTX 1050 ekran kartı, Hi Level'in 1600 MHz 4 GB DDR3 var. 100 FPS civarı FPS alıyorum. Acaba neden normalden düşük FPS alıyorum?

Sürekli 180 vermiyor ki 120 140 o civarlarda 180 aldığım en yüksek değerlerden diyorum

Elinizde yardımcı olabileceğiniz config ve ya başlatma ayarı var mı?

Öncelikle
-Burada dikkat etmen gereken freq ve threads komutları.
Threads = işlemcin kaç çekirdekse onu yaz (benim ryzen 5 2600)
Freq = Monitörün kaç hertz (hz) ise onu yaz (benim 75, eğer kötü monitör ise hiç yazma o komutu)

-threads 12 -console -high -novid -lv -tickrate 128 -disable_d3d9ex -nojoy -freq 75 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 -USEALLAVAILABLECORES

Config'i paylaşmama gerek yok, grafik ayarlarını en düşüğe çek. CS:GO'da ultra işine yaramayacak.

(Bu komutları yazman gereken yer; steam'a gel, oyuna sağ tıkla özellikler de, ardından "başlatma seçeneklerini ayarla", deyip kaydet. Bu kadar.)

Yardımın için teşekkürler dostum fakat bir sorum olacak: 'CS:GO'da ultra işine yaramayacak.' derken neti kastettin?
Monitörüm 60HZ ama kötü sayılır mı?

Yardımın için teşekkürler dostum fakat bir sorum olacak: 'CS:GO'da ultra işine yaramayacak.' derken neti kastettin?
Ultra detaylar pek değişmiyor o oyunda, gereksiz FPS düşürücü. Ne kadar çok FPS o kadar akıcılık ve rahat oynanış.
Oyunun en düşük ayarlarında daha akıcı şekilde oynamak daha profesyonel oynattırır.

Kendim 4:3 genişlikte 1280x1024 kullanıyorum.
Haliyle çözünürlük düşük olunca ekran kartına daha az yük biniyor ve daha çok FPS veriyor. Ayrıca parlaklığını da %100'de kullan, ek bilgi olsun :d
Monitörüm 60HZ ama kötü sayılır mı?
İstersen -freq komutunun yanına 60 yaz, istersen direkt komutu sil. Aynı olacaktır.

Ayarları düşüğe alınca 200+ civarına çıktı ama, 1060 olduğundan ayarları yükseğe alınca FPS daha çok olmamalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…