GTX 1050 İçin İşlemci Önerisi

ylmzsrn

Decapat
Bilgisayarımda şu an elden çıkma bir anakart ve Xeon E5430 işlemci var, bu işlemci GTX 1050'ye darboğaz yapıyor.
400 TL bütçem var işlemci ve anakart almam gerekecek. 6 GB DDR3 1333 MHz RAM var, bunları değiştiremem. 400 TL ile DDR4 RAM'i anca alabiliyorum çünkü, o yüzden bana G4560 falan önermeyin. RAM'larim 1.5W uymuyor yani.

400 TL ile GTX 1050'de darboğaz yapmayacak tam olarak kullanmamı sağlayacak ve 1333MHz DDR3 RAM'e uyum sağlayacak anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
E5450 alabilirsin. Tam sınırda ama az bi OC ile güzel iş çıkarır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada @4GHz OC yapmış ama size çok az bi OC yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada da stok haliyle yapıyor testleri.

Bilgisayarımda şu an elden çıkma bir anakart ve Xeon E5430 işlemci var, bu işlemci GTX 1050'ye darboğaz yapıyor.
400 TL bütçem var işlemci ve anakart almam gerekecek. 6 GB DDR3 1333 MHz RAM var, bunları değiştiremem. 400 TL ile DDR4 RAM'i anca alabiliyorum çünkü, o yüzden bana G4560 falan önermeyin. RAM'larim 1.5W uymuyor yani.

400 TL ile GTX 1050'de darboğaz yapmayacak tam olarak kullanmamı sağlayacak ve 1333MHz DDR3 RAM'e uyum sağlayacak anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
X4 860K ile kullanmaktayım. Memnunum.

X4 860K ile kullanmaktayım. Memnunum.
Bende o işlemci ve 845k düşünüyorum şuan ama az da olsa bi darboğaz varmış
E5450 alabilirsin. Tam sınırda ama az bi OC ile güzel iş çıkarır.

Burada @4GHz OC yapmış ama size çok az bi OC yeter.

Burada da stok haliyle yapıyor testleri.

Türkiyede sıfır olan bi işlemci istiyorum onu sadece yurtdışında bulabildim yoksa bende onu almayı düşünmüştüm anakartıma uyuyor fakat overclock yapamazdım
O zaman 1156 pin anakart ve uzun vadeli olması için x3440 alabilirsin.
X3440 ı yurtdışında bulabildim sadece onunda gelmesi uzun sürecek bana acil lazım bilgisayar çökmüş durumda işlemci hemen değiştirmeliyim.
Keşke yazdığımı okusaydın

X3440 ı yurtdışında bulabildim sadece onunda gelmesi uzun sürecek bana acil lazım bilgisayar çökmüş durumda işlemci hemen değiştirmeliyim.
Her ne kadar fiyatları tuzlu olsa da Türkiye'de de var. Yurtdışındaki de sıfır değil zaten. Bunlar eski sunucu işlemcisi. Ve o yüzden de fiyatları bir hayli ucuz.

Her ne kadar fiyatları tuzlu olsa da Türkiye'de de var. Yurtdışındaki de sıfır değil zaten. Bunlar eski sunucu işlemcisi. Ve o yüzden de fiyatları bir hayli ucuz.
Teşekkür ederim yorumların için şimdilik elimdeki işlemci ram ve anakartı satılığa çıkardım onları satıp g4560 ve ddr4 bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı