GTX 1050 için Windows 11 nasıl?

Ek olarak şunu da ekleyeyim Windows 11 Microsoft uygulamalarında çok daha stabil. Visual Studio kullanıyorum 2022 sürümü HDD'ye kurduğum Windows 11'de sorunsuz çalışırken SSD'ye kurulu Windows 10'da sorunlu çalışıyordu bu nedenle 2019 kullanmak zorunda kaldım. Ama her halükarda ben Windows'u bloatları temizleyerek kullandığım için Windows 10 kullanıyorum ve Windows 10 daha stabil.

Resmen çıkışı beklemeye devam diyorsun o zaman 🙂 ben özellikle şu ses barı için çok geçmek istiyordum.
Evet. Alta ve ortaya almışlar.

Ekran görüntüsü 2022-07-30 031404.png

HDD SSD muhabbeti yapıyorum. Konuda SSD'ye kuracağım diye bir ibare geçiyor mu, geçmiyor. Konuşma üslubuna dikkat ederek konuşmaya çalış. Windows 11 kur. En iyi stabilite için Windows 7 ya da 8'i kurun.
Üstadım arkadaş Windows 11 için konu açmış, sen maşallah bütün işletim sistemlerini tavsiye etmişsin. :)

Windows 11 kur. En iyi stabilite için Windows 7 ya da 8'i kurun.
Windows 7’nin stabil hiçbir tarafı kalmadı artık. SSD varsa Windows 10’un altını kurmak mantıklı değil. HDD varsa Windows 8.1 olur. Ama hiçbir şartta Windows 7 mantıklı değil.

Windows 11 beni memnun etti performans tarafında. Şans verilmeli bence.

Windows 11 son güncellemeler ile stabilizasyonu toparladı. İ7-10700K ile kullanıyorum ekran kartsız bir şekilde ve gayet memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı