GTX 1050 Ti + 750 TL verip GTX 1070 alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 27
@MertTR12
RTX2060 ile GTX1070 arasında nasıl bir fark olduğunu sanıyorsun? Üstünü tamamla RTX2080 Tİ alsın. Sistem bileşenlerini belirtmemişsin. GTX1070 kullandığım zaman oynadığım oyunları 1080p ultra ayarda oynadım.

GTX 1070 zaten üst seviye bir kart. GTX 1660Tİ 'nin bir tık gerisinde. Yorumlara bakma kart sağlam mı kontrol et sağlamsa al. Kötü dediğiniz ekran kartın fiyatı en az 2000 TL.

Arkadaşlar gün içerisinde kararı vermem lazım. Bir arkadaş ile 16 ay garantili MSI Gaming GTX 1050 Ti + 750 liraya Gainward Phoenix GTX 1070 karşılığında anlaştık. Ekran kartını aktif olarak kullanıyor, herhangi bir sorunu yok. Markayı çok bilmediğimden soruyorum. Bu ekran kartını önerir misiniz? Bu şekilde geçiş uygun mudur?
Herkesin unuttuğu önemli bir soru var hocam bilgisayarının diğer özellikleri nedir ? 1050Tİ 'den 1070 'e geçeceksin iyi bir işlemcin yoksa boşuna alma derim.

1070 hala güçlü bir kart. Ama her zaman güncel kart almak daha iyidir.
Amd konusunda bir sıkıntınız yoksa, yeni çıkan rx5500xt veya rx590 kartlarına göz atın derim. 1050ti satılıp, 750 liranın üstüne konularak alınabilir.
Sorunuza gelicek olursak, işlemciniz 1070'i besler mi? kart garantili mi? ve ürün temiz mi? bunlar temiz ve güzelse tabii ki alınabilir. 1070 1080p ultra için hala çok iyi.

GTX1070 ile oyun oynayamamak mı? 1080P de bide 😀 tuhaf yorumlar var. Şuan kullandığım kart 1060 hem de mobil olan yani laptopta. 1080P de ultrada oynatmadığı oyun yok Shadow of The Tomb Raider'i bitirmek üzereyim high-ultra ayarlarda 60FPS oynuyorum. Yanlış bilgilendirme yapmayın.

GTX1070 ile oyun oynayamamak mı? 1080P de bide 😀 tuhaf yorumlar var. Şuan kullandığım kart 1060 hem de mobil olan yani laptopta. 1080P de ultrada oynatmadığı oyun yok Shadow of The Tomb Raider'i bitirmek üzereyim high-ultra ayarlarda 60FPS oynuyorum. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
High-ultra ayarlarda benchmark testi yapıp buraya video atar mısın çok merak ettim nasıl oynadığını.

Hocam bana kalırsa ekran kartınızı satın biraz daha para ekleyin RTX 2060 falan alın. Onu alamıyorsanız 1660 SUPER falan alın. Daha güncel bir kart almanız sizin yararınıza.
Ekran kartını satamadım. Yaklaşık 1 aydır listedeydi. Alan çıkmadı. 650 liradan koymuştum.

GTX1070 ekran kartının garantisi var mı?
Alacağın ekran kartının garantisi var mı ? Bence bu tarz konular önemli sonuçta senin ürününün garantisi var ise onun sattığı ürünün yok misal aldın taktın 2 gün sonra bir baktın ekran gelmiyor o zaman ne yapacaksın. Bu bir risk adam sorumluluk da almaz korkutmak amaçlı söylemiyorum garantisi var ise alınır yok ise baya risk.

Hayır, yok.

Fırınlanmışsa 2 ay kullanırsın sonra başın ağrır. 3-4 ay mühlet iste ki adil bir ticaret olsun.
Kart bu zamana kadar en fazla 60 dereceyi görmüş. Bu aldığım kişi forumdan bol referanslı birisi. Daha önceden birçok kez kart satmış. Sorun çıkmamış.

Arkadaşların dediğine ekstra olarak sisteminizi belirtebilir misiniz ? İşlemciniz darboğaz yapabilir, boşuna masraf etmiş olursunuz. Güç kaynağınız yetmeyebilir ve tüm sistemi yakabilirisniz.
1070 hala güçlü bir kart. Ama her zaman güncel kart almak daha iyidir.
Amd konusunda bir sıkıntınız yoksa, yeni çıkan rx5500xt veya rx590 kartlarına göz atın derim. 1050ti satılıp, 750 liranın üstüne konularak alınabilir.
Sorunuza gelicek olursak, işlemciniz 1070'i besler mi? kart garantili mi? ve ürün temiz mi? bunlar temiz ve güzelse tabii ki alınabilir. 1070 1080p ultra için hala çok iyi.

i3-8100 işlemci, 2x8GB RAM, 600W FSP PSU, DARK N10 Kasa. Sorun çıkmaz, kontol ettim. 2-3 ay içerisinde de i5-9400F veya i7 serisine geçiş yapacağım.

Arkadaşlar takası kabul ettim. Arkadaş kartı kontrol edecek, akabinde sorun çıkmazsa nakiti de yollayacağım, kartı alacağım. Dediğim gibi, aldığım kişi güvenilir birisi. Daha önceden yaptığı alışverişlerle 100 referansı var. 2010'lara dayanan alışveriş referansları mevcut. Bir önceki kullanıcının dahi kişisel bilgilerini paylaştı, onunla da iletişime geçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı