GTX 1050 Ti Knight Online Performansı

Sergenn

Hectopat
i5 7500
GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB
8 GB DDR4 2400 MHz

Bazen 450 FPS bazen kalabalıkta falan 90 70 FPS alıyorum takılma oluyor arada bi o kadar. Bu arada BIOS anakartımın guncellemesi gelmis eski sürümmüş güncellesem daha mı iyi olur?

2018_8_19_19_46_52.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 7500
GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB
8 GB DDR4 2400 MHz

Bazen 450 FPS bazen kalabalıkta falan 90 70 FPS alıyorum takılma oluyor arada bi o kadar. Bu arada BIOS anakartımın guncellemesi gelmis eski sürümmüş güncellesem daha mı iyi olur?

Eki Görüntüle 324686
Kalabalıkta FPS düşmesi normal bir durum . Mutlaka güncelleme yapmalısın tüm bileşenler için.

1050Tİ öyle abartıldığı gibi güçlü değil maalesef ama şunu da belirtmek isterim çöp üründe değildir giriş ile orta seviyenin tam ortasında yer alıyor duruma göre değişken davranıyor uygulamalarda. Örnek vermek istersem LOL aynı sorun vardı çözümü resimdeki kısımdan oyunu listeye eklemek. Artık FPS sabit gibi oldu 100 FPS altına inmiyor hiç donma sorunu da kayboldu. Ama bana soracak olan olursa 1050Tİ kesinlikle 1000 tl değerinde bir kart değil en fazla edeceği 800 tl.

Dosya Ekleri

• nvidia.jpg
    nvidia.jpg
    184,8 KB · Görüntüleme: 199
1050Tİ öyle abartıldığı gibi güçlü değil maalesef ama şunu da belirtmek isterim çöp üründe değildir giriş ile orta seviyenin tam ortasında yer alıyor duruma göre değişken davranıyor uygulamalarda. Örnek vermek istersem LOL aynı sorun vardı çözümü resimdeki kısımdan oyunu listeye eklemek. Artık FPS sabit gibi oldu 100 FPS altına inmiyor hiç donma sorunu da kayboldu. Ama bana soracak olan olursa 1050Tİ kesinlikle 1000 tl değerinde bir kart değil en fazla edeceği 800 tl.
örnekte olduğu gibi uygulama profili oluşturulup performans artışı da sağlanabilir.

Dostum Ko için gtx 1050 ti fazlasıyla yeterli bir ekran kartı işlemcin de gayet güzel takılmaların sebebi aldığın fps değil kullandığın monitör 60 hz standart monitörlerde anlık fps düşüşleri dolayısı ile bu durum oluyor. Şuan güncel olarak Usko 150 fps kilitleme durumunu getirdi bir çok oyuncu 90 120 arası sabitliyor ki Tearing durumundan kurtulmak için Bios ayarların ile uğraşma sistemin gayet yeterli takviye yapmak istersen 75 hz 1 ms bir monitör displayport ile işini fazlası ile çözecektir. Durumun buna şuan yetmiyor ise pvp lerde oynuyor isen gene yaz bana özelden farklı bir yol ile hallederim.

Dostum Ko için gtx 1050 ti fazlasıyla yeterli bir ekran kartı işlemcin de gayet güzel takılmaların sebebi aldığın fps değil kullandığın monitör 60 hz standart monitörlerde anlık fps düşüşleri dolayısı ile bu durum oluyor. Şuan güncel olarak Usko 150 fps kilitleme durumunu getirdi bir çok oyuncu 90 120 arası sabitliyor ki Tearing durumundan kurtulmak için Bios ayarların ile uğraşma sistemin gayet yeterli takviye yapmak istersen 75 hz 1 ms bir monitör displayport ile işini fazlası ile çözecektir. Durumun buna şuan yetmiyor ise pvp lerde oynuyor isen gene yaz bana özelden farklı bir yol ile hallederim.
Sa kardeşim öncelikle teşekküler ilgilendiğiniz için yeni sw bekliyorum o yüzden topladım ztn şuan pvp oynuyorum Pathos warda bugün sinirden elim ayağım titriyor kafayı yiyen galiba eski monitörüme sistemi topladıktan sonra 30 TL HD dan VGA dönüştürücü aldım skintisiz çok güzeldi bugün oyundayken ekran gitti ve bir daha ne yaptıysam gelmedi arkadaşımın çalışan HD kablosunu aldım acaba kablomu bozuldu diye yok gene gelmiyor anakartin oraya takınca geliyor ama 1050 ti nin HD yerinden görüntü gelmiyor PC bugün ne olduysa oldu kafayı yemek üzereyim napcam bilmiyorum anakartin pilinide çıkar tak yaptım gelmiyor yok goruntu
Ve
ve su hatayı verdikten sonra ekrana bir daha görüntü gelmedi MSI görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Son düzenleme:
cağlar kardeşim cevap vericekmisin
@Çağlar Keyf kardeşim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı