Kim aldı onu 1800 TL'ye
neyse sizin için için iyi olmuş ama alan arkadaş in aynı şeyleri söyleyemeyeciğim.
Fanboy değilim ama bir fanboy olacaksam yazılım hatalarıyla dolu, mangal gibi ısınan, hardware eksiklikleri hat safhada ve bunun dışında ne DLSS ne de RTX gibi özellikleri dahi olmayan AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik tenkonolojisini adım adım öne taşıyan Nvidia'nın fanboyu olurum daha iyidir. AMD'ye kalsak daha GTX1080ti gibi bir kart çıkarmasını bekliyor olurduk. Sizde sümüklerinizi akıta akıta ayakta alkışlardınız.Bu dönemde NVIDIA fanboyu kaldı mı ya?
1800 TL mi? Ulan ben bile 1050 Ti'ımı 500'e vermeyi düşünüyorum.
Vay sen galiba yılların NVIDIA fanboyusun. Size 3000-4000 liraya kazıkladığı dandirik ekran kartlarını biz en fazla 2400 liraya alıyoruz. "AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik teknolojisini adım adım öne taşıyan NVIDIA'nın fanboyu olurum"Millet cayır cayır nasıl kazıklıyor la... 1000 liralık şeyi 1800
Fanboy değilim ama bir fanboy olacaksam yazılım hatalarıyla dolu, mangal gibi ısınan, hardware eksiklikleri hat safhada ve bunun dışında ne DLSS ne de RTX gibi özellikleri dahi olmayan AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik tenkonolojisini adım adım öne taşıyan Nvidia'nın fanboyu olurum daha iyidir. AMD'ye kalsak daha GTX1080ti gibi bir kart çıkarmasını bekliyor olurduk. Sizde sümüklerinizi akıta akıta ayakta alkışlardınız.![]()
![]()
Boş konuşma da sen 10 yıl önce çıkmış GTX1080ti'a rakip bir kart gösterVay sen galiba yılların NVIDIA fanboyusun. Size 3000-4000 liraya kazıkladığı dandirik ekran kartlarını biz en fazla 2400 liraya alıyoruz. "AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik teknolojisini adım adım öne taşıyan NVIDIA'nın fanboyu olurum"
Grafik teknolojisini adım adım ileri taşıyormuş. Tabii canım adamlar daha sitelerine ReCaptcha ekleyemiyorlar botları RTX 3080 satışında. Birkaç gün sonra RTX 3090 satışı başladı onda da aynı şey oldu akıllarına gelmedi galiba ReCaptcha.
10 yıl mı?Boş konuşma da sen 10 yıl önce çıkmış GTX1080ti'a rakip bir kart göster![]()
10 yıl sonra belki GTX1080ti'a denk bir kart çıkarırsınız artık.![]()
![]()
Nvidia GPU konusunda AMD'yi eski yıllardan beri yerden yere vuruyor.Vay sen galiba yılların NVIDIA fanboyusun. Size 3000-4000 liraya kazıkladığı dandirik ekran kartlarını biz en fazla 2400 liraya alıyoruz. "AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik teknolojisini adım adım öne taşıyan NVIDIA'nın fanboyu olurum"
Grafik teknolojisini adım adım ileri taşıyormuş. Tabii canım adamlar daha sitelerine ReCaptcha ekleyemiyorlar botları RTX 3080 satışında. Birkaç gün sonra RTX 3090 satışı başladı onda da aynı şey oldu akıllarına gelmedi galiba ReCaptcha.
İroni nedir? Nasıl yapılır bir araştır bakalım internetten. Kaç nesil kaç yıl geçti o kartlar piyasaya çıkalı bilmezsin sen şimdi ben söyleyeyim 2017'de çıktı GTX1080ti. Neredeyse 4 yıl geçti.10 yıl mı?![]()
Üfüreyim belki tutar mı dedin neyin botundan bahsediyorsun çocuk?Sen önce cevap ver NVIDIA nasıl grafik teknolojisini ileri taşıyacak, adamlar daha botları engelleyemezken?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.