GTX 1050 Ti satıp RX 580 almak doğru karar mı?

• Konuyu başlatan cxpawf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2.396
Millet cayır cayır nasıl kazıklıyor la... 1000 liralık şeyi 1800
Bu dönemde NVIDIA fanboyu kaldı mı ya?
Fanboy değilim ama bir fanboy olacaksam yazılım hatalarıyla dolu, mangal gibi ısınan, hardware eksiklikleri hat safhada ve bunun dışında ne DLSS ne de RTX gibi özellikleri dahi olmayan AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik tenkonolojisini adım adım öne taşıyan Nvidia'nın fanboyu olurum daha iyidir. AMD'ye kalsak daha GTX1080ti gibi bir kart çıkarmasını bekliyor olurduk. Sizde sümüklerinizi akıta akıta ayakta alkışlardınız. 😄 😄

Millet cayır cayır nasıl kazıklıyor la... 1000 liralık şeyi 1800

Fanboy değilim ama bir fanboy olacaksam yazılım hatalarıyla dolu, mangal gibi ısınan, hardware eksiklikleri hat safhada ve bunun dışında ne DLSS ne de RTX gibi özellikleri dahi olmayan AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik tenkonolojisini adım adım öne taşıyan Nvidia'nın fanboyu olurum daha iyidir. AMD'ye kalsak daha GTX1080ti gibi bir kart çıkarmasını bekliyor olurduk. Sizde sümüklerinizi akıta akıta ayakta alkışlardınız. 😄 😄
Vay sen galiba yılların NVIDIA fanboyusun. Size 3000-4000 liraya kazıkladığı dandirik ekran kartlarını biz en fazla 2400 liraya alıyoruz. "AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik teknolojisini adım adım öne taşıyan NVIDIA'nın fanboyu olurum"
Grafik teknolojisini adım adım ileri taşıyormuş. Tabii canım adamlar daha sitelerine ReCaptcha ekleyemiyorlar botları RTX 3080 satışında. Birkaç gün sonra RTX 3090 satışı başladı onda da aynı şey oldu akıllarına gelmedi galiba ReCaptcha.

Vay sen galiba yılların NVIDIA fanboyusun. Size 3000-4000 liraya kazıkladığı dandirik ekran kartlarını biz en fazla 2400 liraya alıyoruz. "AMD'nin fanboyu olmaktansa grafik teknolojisini adım adım öne taşıyan NVIDIA'nın fanboyu olurum"
Grafik teknolojisini adım adım ileri taşıyormuş. Tabii canım adamlar daha sitelerine ReCaptcha ekleyemiyorlar botları RTX 3080 satışında. Birkaç gün sonra RTX 3090 satışı başladı onda da aynı şey oldu akıllarına gelmedi galiba ReCaptcha.
Boş konuşma da sen 10 yıl önce çıkmış GTX1080ti'a rakip bir kart göster😄
10 yıl sonra belki GTX1080ti'a denk bir kart çıkarırsınız artık. 😄 😄

Nvidia GPU konusunda AMD'yi eski yıllardan beri yerden yere vuruyor.

İroni nedir? Nasıl yapılır bir araştır bakalım internetten. Kaç nesil kaç yıl geçti o kartlar piyasaya çıkalı bilmezsin sen şimdi ben söyleyeyim 2017'de çıktı GTX1080ti. Neredeyse 4 yıl geçti. 😄 RTX2080ti çıktı RTX3080- 3090 çıkıyor. AMD daha GTX1080ti seviyesine ulaşamadı.
Sizin fiyat performans kartı dediğiniz RX570-RX580 gibi kartlarda dökülüyor tek tek. Aç bak bakalım RX570'in onlarca reballing videosuna, birde GTX1050ti'a bak bir tane yok. 😄
Olsun ama 10 FPS fazla veriyor hemen RX570 almalıyız(!) 😄

Sen önce cevap ver NVIDIA nasıl grafik teknolojisini ileri taşıyacak, adamlar daha botları engelleyemezken?
Üfüreyim belki tutar mı dedin neyin botundan bahsediyorsun çocuk? 😄 Adamın bir işi var grafik işlemcisi üretmek, birde ona uygun yazılım tarafı var. Nvidia'nın da yazılım kanadına laf ediyorsun diyeceğim bot mot bir şeyler saçmalıyorsun. AMD'yi savunan hiç kimse de Nvidia'nın yazılımına laf yapmaz bilir çünkü AMD'nin driver konusundaki kepazeliğini ve Nvidia'nın stabil driverlarını😄 Hadi kardeş güle güle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı