GTX 1050 Ti son sürücü sürümünde takılıyor

Steel16

Hectopat
GTX 1050 Ti ekran kartı kullananlar, oyunlarda FPS sorunu ya da takılma sorunları yaşıyorlarsa şubat ayındaki sürücüleri kullansınlar. Oyunlar ile ilgili takılma sorunları yaşıyordum, her yolu denedim, bir çözüm bulamamıştım. PC'ye format attım, aynı sorunu yaşamıştım. Eski driveri kurdum, eskisi gibi oyunları akıcı oynayabiliyorum.

Bende sorun yok hocam. FPS düşmesi vs. mi oluyor?

Örneğin assasin cred orgins ya da odeysy de FPS yüksek ama oyunlarda sürekli takılma oluyordu. Ya da NBA 2K19 berbat şekilde donuyordu, eski sürücüyü yükledim ne kasma ne takılma oluyor. Metro exsodous bile kışın şubat ayında kasmadan oynamıştım yazın Sekiro da bile takılma yapıyor, onlarca ayar yaptım hiçbiri çözüm olmadı, eski sürücüyü yükledim düzeldi, şimdi originisi Ultra ayarda takılmadan oynuyorum diğer türlü Low'da bile oynama olmuyordu.

Şu an hala eski sürümü mü kullanıyorsun kardeş hangi sürümü kullanıyorsun? Ben şu sorunlu oyun PUBG'yi oynuyorum. Sürekli drop oluyor bir ara düzeldi idi yine başladı nedendir çözemedim. Link verebilir misin acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı