GTX 1050 Ti ve RX 480'in Ömrü

caganbey24

Hectopat
Daha fazla  
Ben yaklaşık 9 ay önce bir bilgisayar topladım. 9 aydır tümleşik ekran kartı kullanıyorum. Şu an Amazon'dan ekran katı alacağım. Hangi ürün beni kaç sene götürür? Çok fazla para vermek istemiyorum
  • i5-6400 İşlemci
  • MSI Z170-A PRO Anakart
  • 550W Güç Kaynağı

Öncelikle RX 480'in dengi GTX 1060. Yani GTX 1050 Ti ile karşılaştırmak biraz yanlış olur. Onun dışında RX 480 hem daha performanslı ve DX 12 performansı da GTX 1060'dan da daha iyi olduğu için RX 480 almalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Öncelikle RX 480'in dengi GTX 1060. Yani GTX 1050 Ti ile karşılaştırmak biraz yanlış olur. Onun dışında RX 480 hem daha performanslı ve DX 12 performansı da GTX 1060'dan da daha iyi olduğu için RX 480 almalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

RX 480 çok pahalı geliyor ne önerirsiniz ?

Bu sorunun cevabı çok açık uçlu. Bu senin ihtiyaçlarına göre değişir. Şu andaki ve birkaç sene içerisindeki ihtiyacını karşılar, ekstrem bi beklentin yoksa. Oyun amaçlı idare eder seni. 1060 alabilirsin bütçe varsa.
Bütçem var ama vermeye gönül yok :) ben daha çok yarış oyunları simülasyon oyunlarını oynuyorum hangisi en az 5 yıl götürür illa ultra kullanmama gerek yok :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı