GTX 1050 Ti vs RX580

Arkadaşlar merhaba :)

Sanırım bu konu başlığını açan ilk ben değilim belki son açan da ben olmayacağım ama aklıma takılan bir soru var. Bu hafta sonu arkadaşıma bilgisayar toplayacağız 4000 TL bütçe var çoğu parçada karar kıldık ama 1050 ti ile RX580 arasında karar veremedik. Bana kalırsa 1050 Ti dedim ama kendisi RX580 istiyor. Bu arada işlemci i5 7400 olacak.

Sizce hangisini seçmeli?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba :)

Sanırım bu konu başlığını açan ilk ben değilim belki son açan da ben olmayacağım ama aklıma takılan bir soru var. Bu hafta sonu arkadaşıma bilgisayar toplayacağız 4000 TL bütçe var çoğu parçada karar kıldık ama 1050 ti ile RX580 arasında karar veremedik. Bana kalırsa 1050 Ti dedim ama kendisi RX580 istiyor. Bu arada işlemci i5 7400 olacak.

Sizce hangisini seçmeli?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar herkese.
Tabiki de RX 580. O işlemciyi almayın, onun yerine R5 2600 veya i5 8400 tercih edin aynı fiyat o işlemci eskidi.

Google amcaya sorsan her linkte aynı cevap olduğunu göreceksin. Zibilyon kere aynı soru soruluyor. Gereksiz açılan konu sayısı giderek arttı.

Sanırım bu konu başlığını açan ilk ben değilim belki son açan da ben olmayacağım ama aklıma takılan bir soru var.

Arkadaşım bak burada düzgünce açıklamışım. Eğer ki rahatsız oluyorsan orada Rapor Et butonu var. Bu şekilde yazdığında ben "aaa adam haklı hemen cevabını öğrenmeden kaldırayım" diyeceğimi düşünüyorsun sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı