hocam o 10.000 tl vereceğin sistemde ancak eski oyunlarda orta grafik 50 fps oynarsın yeni oyunları düşünme bile diyeceğim o ki bu sistem uzun ömürlü falan olmaz. Bu sistemi alırsan paranı çöpe atarsın sonuçta 10 bin tl az bir para da değil. Arkadaşların attığı gibi tek tek farklı sitelerden alıp öyle taksitlendirme yapın ya da hazır sistemlere bakın. Monitörü temiz ikinci el alabilirsin. Zaten attığın pc nin yanındaki ekipmanlar da çok kaliteleliye benzemiyor 500 tl ye daha iyi mouse ve klavye alırsın.Valla kardeşim çok haklısın. Ama tek tek alsam daha çok taksit ücreti eklenmezmi. Eğer diyorsa max 500 600 eklenir tamam toplayacam dediğim gibi. Benim amacım alacağım biligisayarın uzun ömürlü ve oynadığım oyunları orta grafiklerde minimum 50 fps de oynatması. Sen benden daha çok anlıyorsun tam olarak napayım. Sendeyim
Teşekkür ederim.Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.800,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD416G3200HC16FDC01 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD416G3200HC16FDC01 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD416G3200HC16FDC01 Ram özelliklerini incele, 1.389,90 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Sapphire RX 6400 Pulse 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6400 Pulse 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6400 Pulse 11315-01-20G 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 4.399,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 699,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Deep Cool MATREXX 30 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Deep Cool MATREXX 30 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
8769 TL tutuyor, kalan para ile 2. el bir monitör alabilirsiniz.
Hocam tamam ben size hazır her şey dahil atarım ama 1 saat sonra falan atarım şimdi müsait değilim.Teşekkür ederim.
Hocam merhaba malesef o bütçeye güzel hazır sistem bulamadım ya bütçeyi mönitör ve ekipman hariç 10-12 bin yapacaksınız ya da dediğim gibi tek tek parça alıp bankanızdan taksitlendireceksiniz.Teşekkür ederim.
Sizin önerilerinizi dikkate aldım kanka ve o sistemi almadım.Hocam tamam ben size hazır her şey dahil atarım ama 1 saat sonra falan atarım şimdi müsait değilim.
@Asabı Bozuk Adam neden dislike attınız?
Hocam merhaba malesef o bütçeye güzel hazır sistem bulamadım ya bütçeyi mönitör ve ekipman hariç 10-12 bin yapacaksınız ya da dediğim gibi tek tek parça alıp bankanızdan taksitlendireceksiniz.
Bu hiç alınmaz hocam.Sizin önerilerinizi dikkate aldım kanka ve o sistemi almadım.
İşte aldığım sistem bu. Dediğim gibi ben o sisteme takmamıştım ve daha iyisini buldum herkese teşekkür ederimAMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX1050Tİ 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Neden hocamBu hiç alınmaz hocam.
Özelliklerine göre çok pahalı hocam.Neden hocam
Valla ben akakçe den tek tek topladım 11.461 tuttu. Yine de sizin dediğiniz gibi olabilir. Sizce bunun oyun performansı nasıl olur bu arada mesela biraz araştırdım forza horizon 4 orta ayarlarda rahat açabiliyormuş. Teşekkür ederimÖzelliklerine göre çok pahalı hocam.
Neyse ya en azından arkadaşın elinde kalmaz bilgisayar o açıdan düşünelim. Bence de çok pahalı. Bu bütçeye 1650 bulunabilirdi diye düşünüyorum.Bu hiç alınmaz hocam.
Kanka valla çok aradım monitör ve ekipmanlar dahil bundan fazlasını bulamadım bulan varsa link salsın biraz halime ağlayayım dnskkdks (bu arada trendyoldan alma diyenler adamdır)Neyse ya en azından arkadaşın elinde kalmaz bilgisayar o açıdan düşünelim. Bence de çok pahalı. Bu bütçeye 1650 bulunabilirdi diye düşünüyorum.