GTX 1050Ti PUBG Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.5-2 ay önce RX 480 ve 240Hz monitör ile kasma hissettirmeden, akıcı bi şekilde oynarken şimdi bariz bi şekilde FPS düşüşü var. Minimum 38 FPS'i gördüm. Gelen güncellemeler mahvetti bizi 😁

Edit : RX 480 8GB

Son düzenleme:
Kardeş sen GTX1050ti sahibi olduğuna emin misin? Kart BattlefieldV gibi bir oyunda 64 kişi ile bile 60FPS altına düşmüyor. Üstelik tüm ayarlar low falan da değil. PUBG gibi tırt bir oyunda 20FPS alman olanaksız. Ya yanlış bir şeyler yaptın, ya kartın bir sıkıntısı vardı ya da senin amacın şu an farklı.

Kardeş sen GTX1050 Ti sahibi olduğuna emin misin? Kart battlefieldv gibi bir oyunda 64 kişi ile bile 60FPS altına düşmüyor. Üstelik tüm ayarlar low falan da değil. PUBG gibi tırt bir oyunda 20FPS alman olanaksız. Ya yanlış bir şeyler yaptın, ya kartın bir sıkıntısı vardı ya da senin amacın şu an farklı.
Sen yazdıklarımı tam olarak okuduğuna emin misin? Ne amacım olacak? Bana göre fiyatını hak etmeyen giriş seviyesi bir kart. Çogu kişi içinde bu durum böyle etrafımdaki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen yazdıklarımı tam olarak okuduğuna eminmisin? Ne amacım olacak? Bana göre fiyatını hak etmeyen giriş seviyesi bir kart. Çogu kişi içinde bu durum böyle etrafımdaki.
Kardeşim bir satıcıyı örnek verip yorum yapıyorsun.
Buyur 800 küsür liraya satılıyor. 800 liraya hala gayet alınabilecek bir kart. Ne alacak kullanıcı bunu almayıp bu fiyata? GTX1050ti bir önceki nesilin rakipsiz fiyat performans ürünüdür ve dediğim gibi bir önceki nesilde kalmıştır. Kullanım ömrü olsun, soğuma anlamında olsun, TDP değeri olsun, stabilitesi olsun, tatmin edici performansı olsun bu kart gerçekten iyi bir karttı. Ama artık yeni kartlar çıktı ve depoda kalan ürünler satılıyor. Bedavaya dağıtmalarını beklemiyordun ya.

1.5-2 ay önce RX 480 ve 240Hz monitör ile kasma hissettirmeden, akıcı bir şekilde oynarken şimdi bariz bir şekilde FPS düşüşü var. Minimum 38 FPS'i gördüm. Gelen güncellemeler mahvetti bizi 😁

Edit: RX 480 8 GB.
Sen bile minimum 38 FPS gördüm diyorsun. Adam gelmiş 1050 Ti 20 FPS görmez diyor. Bir de kalkmış bana sen bu kartın sahibi olduğuna emin misin? Yok efendim amacın farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bile minimum 38 fps gördüm diyorsun. Adam gelmiş 1050 ti 20 fps görmez diyor. Bir de kalkmış bana sen bu kartın sahibi olduğuna eminmisin? Yok efendim amacın farklı. Çok toxic insan olmaya başladı bu forumda.
Adamda sanki RTX2080ti var. 😄 Hadi kardeş başka forumları trolle.

Ben vatan fiyatını örnek verdim. Oda 1339 tl. Kişinin hür iradesi ister alır ister almaz banane. Ben görüşümü dile getirdim. Hala da söylüyorum o karta 1339 tl vermek saçmalıktır. Zamanının çok iyi kartı olması şuanda iyi bir kart olduğu anlamına gelmiyor.
Tamam bir sonraki konuda Nokia 3310 incele ve benzer eleştirilerini ona yönelt. Mesela de ki parmak okuyucu sensörü yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada baya izledim bunu dediğin değerlere bırak düşmeyi yüksek ayarlara gelmediği sürece 60FPS altına düşmüyor. İlginçtir kardeş. Seni kandırmış olmasınlar GTX1050ti diye. 😉

GTX 1050 Ti kullandım bir süre. Abartıldığı kadar kötü bir kart değildi, en azından 1080p orta ve bazı oyunlarda yüksek ayarlar için. Konsol gibi düşünerek, kontrolcü ile oynadım bütün oyunlarımı. (PUBG oynamadım hiç.) Benim beklentilerimi karşılamıştı. Ben ucuza aldım ve göreceli olarak pahalıya sattım. Bir dönem Nvidia ucuzdu, ona geçtim, şimdi ise AMD kullanıyorum.

Şu konuda ise katılıyorum, fiyatı çok abartılmış durumda. 850 TL'den fazla bir fiyata sattım ben kartımı ve RX 570'e geçtim. Yine de tercih meselesi tabii. Otomobil piyasasını andırıyor bana bu ekran kartları.

GTX 1050 Ti kullandım bir süre. Abartıldığı kadar kötü bir kart değildi. Benim oynadığım oyunlarda mutlu etti. Şu konuda ise katılıyorum, fiyatı çok abartılmış durumda. 850 TL'den fazla bir fiyata sattım ben kartımı ve RX 570'e geçtim. Yine de tercih meselesi tabii. Otomobil piyasasını andırıyor bana bu ekran kartları.
Adam 20FPS PUBG oynadım diyor. 😄 Ya bunlar farklı bir kart kullanmış ya da biz... Bırak hadi PUBG gibi avam bir oyunu. Totalwar Warhammer2 gibi bir oyunda bile 20 FPS'lere düşmedi sistem. PUBG'de düşük ayarlarda 20FPS'lere düşüyormuş. Yersen.😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı