GTX 1060 6GB ile sistem toplama

Ufak bir fiyat ile 75 HZ vermesi görüntü bakımından daha iyi olması ve kutu içeriğinin zengin olup zaten 50 tl farkını ordan çıkartması. Kutu içeriği ise '' VGA Kablo + Güç Kablosu +HDMI Kablo + Display Kablo + Garanti Belgesi '' Display kablo ile kullanmanız güzel olur.

Almayın o monitörü. Berbat bir seçim. Size zaten monitör önerilmiş niye gidip onu alıyorsunuz? O bütçede CF390 en mantıklı seçim.

2. El monitör düşünür müsünüz ?
ikinci el olayına çok sıcak bakmıyorum ama eğer uygunsa düşünebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İptal edip CF390 alın.
hocam 60 hz olması, 4ms tepki süresi ve 100 lira ekstra maliyet çıkarması açısından o monitörü seçmemiştim yardımcı olduğunuz için sağolun ama biraz daha detay vererek olayı anlamama yardımcı olmanız mümkün müdür?

aldım ama havaleyle aldım mesai saati bittiği için yarın mesai başlangıcına kadar havale yapamıyorlar yani beklemede iptal etme şansım var hala
HZ MS ve Curved'i sorun etmezsen Nazım Paşa'nın dediği de olabilir. Ama oyuncu monitörü alacak olsaydım AOC ilk izlenimim olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…