GTX 1060 için ViewSonic VX2458-MHD düzgün çalışmıyor

chaxini

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GTX 1060 ekran kartına sahibim ve ViewSonic VX2458-MHD aldım ama monitör düzgün görüntü yansıtmıyor, sıkıntı ekranda mı, yoksa ekran kartında mı? Ya da HDMI yerine DP kablosu kullansam düzelir mi? Yarımcı olursanız sevinirim.
İlk resim görüntüsü kötü olan monitörden, ikinci resim normal, kendi, monitörümden, üçüncü resim resmin orjinali.

Dosya Ekleri

• 20210106_124513.jpg
    20210106_124513.jpg
    187,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 20210106_124634.jpg
    20210106_124634.jpg
    165,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Sea of Thieves 17.12.2020 21_52_26.png
    Sea of Thieves 17.12.2020 21_52_26.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 80
Abi ben bu konulardan biraz uzağımda renkleri soluk göstermeyen, düzgün gösteren panaller hangileridir acaba.

En iyi renklere sahip panel türleri IPS > VA > TN. TN panel artık alınmaz zira eski bir panel türü ve renkler gerçekten kötü. Fakat esporcular için bulunmaz hint kumaşı zira en hızlı panel türüdür. VA paneller en hantal paneller olarak geçiyor ve ghosting sorunları her modelde olmasa da yaygın. VA Panel ise ikisinin ortası renklere sahip. Genelde Curved ekranlarda VA kullanılıyor. IPS paneller ise en hızlı 2.panel türü ve en iyi renklere sahip. Ghosting sorunları VA'dan sonra 2.ci olarak geliyor. Ben 2020 yılında IPS veya VA panel öneririm. Eğer 7/24 CS:GO gibi oyunlar oynamıyorsan TN panel gereksiz. Hele ki hikaye tarzı grafikli oyunlarda resmen IPS'e göre 5:0 geride.

En iyi renklere sahip panel türleri IPS > VA > TN. TN panel artık alınmaz zira eski bir panel türü ve renkler gerçekten kötü. Fakat esporcular için bulunmaz hint kumaşı zira en hızlı panel türüdür. VA paneller en hantal paneller olarak geçiyor ve ghosting sorunları her modelde olmasa da yaygın. VA panel ise ikisinin ortası renklere sahip. Genelde Curved ekranlarda VA kullanılıyor. IPS paneller ise en hızlı 2.panel türü ve en iyi renklere sahip. Ghosting sorunları VA'dan sonra 2.ci olarak geliyor. Ben 2020 yılında IPS veya VA panel öneririm. Eğer 7/24 CS:GO gibi oyunlar oynamıyorsan TN panel gereksiz. Hele ki hikaye tarzı grafikli oyunlarda resmen IPS'e göre 5:0 geride.

Tamam abi çok sağ ol, çok yardımcı oldun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı