GTX 1060 İle RX 590 Arasında Fark Var mı ?

Cem Argun

Kilopat
Benim kullandığım MSI Aero İTX GTX 1060 6 GB modeli tek fanlı bir ekran kartı. Ben şimdi RX 590'a geçtiğimde çift fanlı olan bir fark olacak mı FPS gibi olaylarda yoksa aynı mı kalacak? Ben biraz araştırdım sanki hızlar birbirine yakın aynı gibi geldi. Pek de anlamadım size sormak istedim. Beni bir bilgilendirirseniz sevinirim. Bahsettiğim kart Armor 8 GB OC modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
450 TL için maxsimum 2 3 FPS oynuyor bence 450 TL ile işlemci SSD anakart veya başka her şeye harcayabilir az bir mebla degil şahsen 2 3 FPS için 500 TL civarında para vermem

Aradaki fark 110TL. 500TL nereden çıktı anlamadım.

Nerede 2-3 FPS var? Hangi kartlardan bahsediyorsun?
RX 590 Nitro Plus ve link attıgın normal olan versiyonu Sapphire Radeon RX590 Pulse 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı bir dahaki mesajda cevaplayla iletirsen mutlu olurum.
Aradaki fark 110TL. 500TL nereden çıktı anlamadım.
Kusura bakma Hepsiburada'daki RX 590 Nitro+ in linkini daha yeni gördüm, ozur dilerim. Sapphire Radeon RX 590 8 GB GDDR5 NITRO Ekran Kartı Fiyatı linkide bırakıyım buraya.

Tek fanlı bir 1060 -TI bile değil- uzun vadede ciddi sıkıntılar çıkartır.

RX590 Special alıp serin serin kullanmak
Dostum kafan yerinde mi? Ti bile değil dediğin 1060 Ti diye bir şey zaten yok. Ha ben 1660 Ti ile karıştırdım dersen o serin serin kullanacağın RX 590'i yerden yere vurur. Bu arada adam Armor demiş, Special dememiş.

Önce yazım yazım yanlışınızı düzelterek yazın, Hani nerede 450 TL fark var? Biraz soğutma ve faz sayısı farkı oluyor Nitro ile Pulse arasında.
Ozur diledim diger arkadaştan senden de diliyim daha yeni Hepsiburada'daki 1450 TL olan Nitro+RX590 I gordum ben fotograf da gordugum fiyat uzerinden yazmıştım kusura bakma.

Dostum kafan yerinde mi? Ti bile değil dediğin 1060 Ti diye bir şey zaten yok. Ha ben 1660 Ti ile karıştırdım dersen o serin serin kullanacağın RX 590'i yerden yere vurur. Bu arada adam Armor demiş, Special dememiş.

Özür dilerim uzun zamandır Nvidia ekran kartlarından uzak olduğum için unutmuşum. Gaming X modeli demişim gibi sayın.

1060 ile karsilastitildiginda performansi tukettigi enerjiye degmiyor. 1060'dan gecmeye de degmez.

16 serisi dusunmeye basladiysaniz artik ti modelini alin. GDDR6 bellegi var yeni teknoloji her zaman daha iyidir. Ustteki arkadasin attigi linkin fiyati guzel ama dedigim gibi. Son tercih sizin yine. Bu arada 16 serisinde asus tuf dual ve tek fanli modelden uzak durun.

1060'dan RX 590'a geçmek gereksiz hamle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…