GTX 1060 sistem oyunlarda FPS düşmesi

Bettlejuice

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1060
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-8750H CPU @ 2.20GHz 2.21 GH
Öncelikle laptop kullanıyorum masaüstü değil. Neredeyse bütün oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum. CS:GO oynarken 120'den bir anda 30'a düşüyor. FIFA oynarken de aynı şekilde. Spider-Man oyununu hiç söylemiyorum bile. Normal bir şekilde oynarken bir anda oluyor, iki üç dakika sürüyor ve geri düzeliyor ama gerçekten çok can sıkıcı. Bunun sebebi ne olabilir? Sistemim yeterli bu oyunlar için.

İşlemciyi kısıtlayarak sıcaklığı düşürebilirsin. Ben öyle yaptım. Denetim Masasında Güç Seçenekleri, Ekranın ne zaman kapatılacağını seç, Gelişmiş güç ayarlarını değiştire gir. İşlemci güç yönetimindeki artıya tıklayarak En yüksek işlemci durumundaki artıya tıkla. Oradaki %100 ayarları değiştirerek %99 yap. Uygula ve Tamam bas.

Bende 1050 var laptop benimki de laptopunuz ısınıyor Monster ise kesin isiniyordur benimki öyle ben acayip saçma bir yontemle 2-3 dk süren problemi 20saniyeye 10 saniyeye düşürdüm Görev Yöneticisi'nden performansa tıklayıp GPU1'dır büyük ihtimalle ona 2-3 kere art arda tıklayın ve oyunda arkada açık bırakın FPS düşünce direk aynısını tekrar yapın çok saçma sekilde düzeliyor ve arka plan uygulamalarını kapatmak ta ise yarayabilir.

Abra A5 v13.1 değil mi benimki de aynısı bakım yaptırmazsan ısınır bende öyle bir sorun yok yanlış bilgi vermeyin.

Abra A5 v13.1 değil mi benimki de aynısı bakım yaptırmazsan ısınır bende öyle bir sorun yok yanlış bilgi vermeyin.

Efendim bakıma gönderdim 1 hafta sonra PC nostayken bile 90° idi ve acaba mining virüsü mu var diye burada konu bule açtım konu başlığı PC çok ısınıyor gibi birseydi çok bilgili bir kişi bana birkaç App indirti ve her parametreye baktib ve bana macun değiştir dedi ama daha 10 gün önce mosnter bana 1800 TL'lik yenileme yapmıştı ama sonra ücret talep etmediler.

Efendim bakıma gönderdim 1 hafta sonra PC nostayken bile 90° idi ve acaba mining virüsü mu var diye burada konu bule açtım konu başlığı PC çok ısınıyor gibi bir şeydi çok bilgili bir kişi bana birkaç App indirti ve her parametreye baktib ve bana macun değiştir dedi ama daha 10 gün önce mosnter bana 1800 TL'lik yenileme yapmıştı ama sonra ücret talep etmediler.

Arkada işlemciyi kullanan bir şey var büyük ihtimalle aynı sistem Max 70 derece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı