Ayarlarda UberSampling diye bir ayar var onu kapatın. Ben de RX570 var o özellik açıkken 30 FPS oynuyordum. Ama YouTube'da olan benchmark öyle değildi. Ayarlara baktığım zaman UberSampling kapalı idi onda. Kapattım ve FPS gayet iyi.
Oyununuz Türkçe ise ayarlar kısmında İngilizce yapın ve attığım ayarları birebir geçirin. Sonra tekrar Türkçe yapın.
Ekran kartı kullanım yüzdesi düşük seviyelerde olabilir. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda oyna oyunları. Aynı sorunu ben de yaşıyorum, RTX 2060 ile Borderlands 2'de 60 FPS zor alıyorum.
Acaba sistemimde bir sorun mu var diye GTA 5 girdim. Hiçbir sorun gözükmüyordu. Witcher'de dosya atamıyorum, MSI Afterburner değerlerlerini yazacağım. GPU sıcaklık 57, GPU kullanımı %99, CPU sıcaklık 57, CPU kullanımı %42, RAM kullanımı 5061 MB, FPS 58.
Ayarlarda UberSampling diye bir ayar var onu kapatın. Ben de RX570 var o özellik açıkken 30 FPS oynuyordum. Ama YouTube'da olan benchmark öyle değildi. Ayarlara baktığım zaman UberSampling kapalı idi onda. Kapattım ve FPS gayet iyi.
Oyununuz Türkçe ise ayarlar kısmında İngilizce yapın ve attığım ayarları birebir geçirin. Sonra tekrar Türkçe yapın.
Ayarlarda UberSampling diye bir ayar var onu kapatın. Ben de RX570 var o özellik açıkken 30 FPS oynuyordum. Ama YouTube'da olan benchmark öyle değildi. Ayarlara baktığım zaman UberSampling kapalı idi onda. Kapattım ve FPS gayet iyi. Eki Görüntüle 411187