GTX 1060 ve i5-7600K Sistem Toplama

HerrPikachu

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyun sistemi toplamak istiyorum ve bu ürünleri seçtim, HDD almadım kendimde şu anda bulunmakta. OC yapmayı da düşünmüyorum ama K ibareli alamamın sebebi aralarında 40TL gibi bir fark bulunması. Yaklaşık 4100TL bir bütçem var. RAM'i ise şimdilik 8GB'le başlayıp ilerde çift kanal kullanacağım.
  • MSI B250M Mortar Anakart
  • i5-7600 İşlemci
  • Sandisk 240GB SSD
  • HyperX 8GB 2400MHz Bellek
  • High Power 600W Güç Kaynağı
  • Zotac GTX 1060 Ekran Kartı
  • Dark N10 Kasa
  • Dark Freezer X120 Soğutucu

Bence RYZEN tabanlı sistem topla.

Ekran Alıntısı.PNG

Yalnız o anakarta o işlemci olmamış. O anakartla overclock yapamassın yani paran boşa gider.Ya z serisi anakart al yada işlemciyi i5 7600 yap.

Yalnız o anakarta o işlemci olmamış. O anakartla overclock yapamassın yani paran boşa gider.Ya z serisi anakart al yada işlemciyi i5 7600 yap.
OC yapmayı düşünmüyorum başta yazmış olduğum gibi zaten 7600 ve 7600k arasında çok az bir fiyat farkı bulunmakta bu yüzden k ibareli seçtim

Bence ryzeni bekle artan parayı olabildiğine ekipman ve monitöre yatır
Ryzen 5 1600x 7600k ile aynı fiyata cıkıcak diye biliyorum pek bir para arrıcagını sanmıyorum

Birde güç kaynağının yeterliliği nedir?

İllaki 1600X almak zorunda değilsin olsan bile aynı fiyat değil 7600k daha pahalı. Ayrıca gtx 1060 demişsin onun için 1500X öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı