GTX 1060 vs RX 480

canoo56

Hectopat
Daha fazla  
1080P'de ultra ayarlarda oyunu donmadan oynamak istiyorum. GTX 1060 ve RX 480 arasında kaldım değer olarak RX 480'nin daha yüksek değerleri varken daha düşük FPS veriyor. Neden böyle bir şey yapıyor ?
Sizce hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 480. 200TL Fazla verip aynı performansı almak yerine, RX 480 ve SSD alınabilir. İnanmazsanız buyrun testler:
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

NVİDİA GTX 1060'ın zaten optimazyonu var RX 480 ise yok DX 12 de RX 480'inin de olacağı idda edildiği için RX 480'inin gerçek gücüyle çalışmaya başladığında 1060 geride bırakmasından dolayı konu açtım yani RX 480 dx12 yle 1060'ı geçer mi ? daha pahalıya daha kötü alıyormuyum diye konu açtım sizce DX12 de olacak fps değerlerini beklemelimiyim ?

GTX1060 6GB modeli her türlü RX480'den üstündür RX480 şuan DX12 de hafif ilerde ama NVİDA en kısa sürede optimizasyon yapıp yazılım güncellemeleriyle ipleri eline alacaktır fan boyluk yapmak istemiyorum ama AMD'nin NVİDİA'yı rahat rahat geçtigini göremezsiniz bu bir gerçek.

GTX1060 6GB modeli her türlü RX480'den üstündür RX480 şuan DX12 de hafif ilerde ama NVİDA en kısa sürede optimizasyon yapıp yazılım güncellemeleriyle ipleri eline alacaktır fan boyluk yapmak istemiyorum ama AMD'nin NVİDİA'yı rahat rahat geçtigini göremezsiniz bu bir gerçek.
Şu optimizasyon saçmalığını anlamıyorum ben. Sanki çok ileri bir inovasyon gibi övüp duruyorsunuz, optimizasyon olayı oyunun grafik ayarlarını düşürüp yükseltmekten başka bir işe yaramıyor zaten. Manuel olarak yapılabilen basit bir işlem:D

Şu optimizasyon saçmalığını anlamıyorum ben. Sanki çok ileri bir inavasyon gibi övüp duruyorsunuz, optimizasyon olayı oyunun grafik ayarlarını düşürüp yükseltmekten başka bir işe yaramıyor zaten. Manuel olarak yapılabilen basit bir işlem:D

Benim asıl söylemek istediğim NVİDA'nin en kısa sürede güncel kartlarını DX12 ye daha uygun hale getirmesiyle alakalı kardeşim.

Benim asıl söylemek istediğim NVİDA'nin en kısa sürede güncel kartlarını DX12 ye daha uygun hale getirmesiyle alakalı kardeşim.
Ben de demek istiyorum ki AMD de aynı şeyi yapacak. Birbirine denk kartlardan birini bu kadar yüceltmenin ne anlamı var ?

Yahu AMD zaten şuan DX12 de önde zaten temel alt yapısı var kartlarda ayrıca AMD'nin Amiral Gemisi olan RX480 NVİDİA'nın şuan en düşük kartı olan GTX1060 ile kıyaslanıyorsa bu bir ironidir GTX1080'den bahsetmeme gerek yok bile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı