GTX 1070 Conqueror's Blade'de düşük FPS alıyor

KreplinN

Kilopat
İşlemci Ryzen 5 1600AF.
Ekran kartı GeForce GTX 1070.

Sorun şu: oyunda muharebede ultra ayarlarda 45-60 FPS arası alıyorum. Ekran kartı kullanımı %50, işlemci ise %60 kullanımda. Darboğaz mı yaşanıyor?

Arkadaşlarının sistemine bakmak lazım, belki R5 1600AF'den daha güçlü bir işlemciye sahiplerdir. Bu da doğal olarak FPS'i artırır. Oyunu oynamadım ancak Enis Kirazoğlu'nun videolarında da gördüğüm üzere ciddi optimizasyon sıkıntıları var.

Arkadaşlarının sistemine bakmak lazım, belki R5 1600 AF'den daha güçlü bir işlemciye sahiplerdir. Bu da doğal olarak FPS'i artırır. Oyunu oynamadım ancak enis kirazoğlu'nun videolarında da gördüğüm üzere ciddi optimizasyon sıkıntıları var.

Ryzen 7 işlemcisi, 1650 Super ekran kartı var. O orta ayarlarda oynuyor 80 FPS alıyor. Ben Ultra'da 40-60 FPS oynuyorum. Orta ayarlara geçtiğimde yine aynı FPS alıyorum.

Arkadaşlarının sistemine bakmak lazım, belki R5 1600 AF'den daha güçlü bir işlemciye sahiplerdir. Bu da doğal olarak FPS'i artırır. Oyunu oynamadım ancak enis kirazoğlu'nun videolarında da gördüğüm üzere ciddi optimizasyon sıkıntıları var.

Bir de ben GTA 5 Online'da Ultra ayarlarda 55-80 FPS arası alıyorum, normal mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı