GTX 1070 madencilik kazancı yarı yarıya düştü

By ÜmiT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 6 aydır bilgisayrımda aktif olarak kullandığım ekran kartımla mining yapıyorum (GTX 1070). İlk zamanlar 15 günlük periyotlarda ödeme alıyordum. Son 2 ödeme aylık (30 gün) periyotlarda geliyor. Son 2 aydır yarı yarıya gelirler düştü. Yani 15 günde aldığım ödeme miktarını şu an tam 1 ayda alabiliyorum. Acaba bilgisayarımda farkında olmadan bazı ayarları mı bozdum, yoksa bu düşüş herkeste mi oldu bu oranda? Görselde detaylara bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• mining detay.JPG
    mining detay.JPG
    57 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık işlem ücretlerini madenciler ödüyor. Bu yüzden kazançlarınızın düşmesi çok normal, herkesin düştü maalesef çünkü her işlemde transfer ücreti ödeniyor :)

3-4 ay öncesine göre kazım miktarı yarı yarıya düştü. Bu sadece sizlik durum değil. Bende eskiden 1660 süper ile aylık 0.045 civarı kazım yapıyordum şimdi 0.025 civarına geriledi. Ama en az son 3-4 aydır böyle bu, yeni bir durum değil. Bundan sonra daha da düşer mi bilemem. Günlük kazım bir 0.0006 ya düşüyor bir 0.00085 e çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı