GTX 1070 notebook tavsiyesi

Kesinlikle monster almalısınız. Bir kere i7 8700k kullanıyor diğer iki işlemciden daha iyi tabiki.. onun dısındaki diğer laptoplardan ufak tefek olumlu yanları var ki saymaya gerek olmadığını düşünüyorum.. Ben gtx1060 i7 7700hq monster kullanıyorum ve hiç ısınma sorunu yaşamadım bugüne kadar.. ekstradan soğutucu vs. kullanmıyorum.. monsterın tek eksik bulduğum yanı malzeme kalitesi.. yanlış anlamayin dandik plastikten yapılıyor demiyorum ama biraz daha iyi olabilirmiş.. cihaz daha hafif olsun diye böyle düşünmüş olabilirler.. sonuç olarak monster alın aynı fiyata daha iyi performans alırsınız.. ama fiyatları baya uçuk hepsinin.
bu dolar kuruyla alınır mı siz bilirsiniz
rtx laptopların 2019 ilk çeyreğinde gelecegini düşünüyorum.. ama net bir bilgim yok

Bahsettiğiniz 8700K ve 1070'li Monster normal bir Monster(Clevo) kasası değil. Barebone kasa olarak geçiyor. Clevo Barebone kasalar çok kalitelidir. Fakat ciddi anlamda büyük ve ağır bir laptop. Bunu bilerek alın. Desktop replacement olarak geçiyor.

Ben linkini verdiğiniz MSI GE73'ü kullanıyorum 3 aydır. Çok memnunum. İçinde bulunan 8750H gayet performanslı bir işlemci. 8700K tabiki daha iyi ama o kadarına ihtiyacınız olur mu? İçinde 8700K olacak ama çok daha ağır olacak sırtınıza alıp taşımanız çok zorlaşacak doğal olarak. Ben taşımam sabit duracak diyorsanız aynı işlemci olan 8700K ve 1070(veya daha üstü bir ekran kartlı) bir kasa toplayabilirsiniz. Çok daha uygun fiyata gelecektir. Laptoplar bana göre hafif ve taşınabilir olmalı.

Bahsettiğiniz 8700K ve 1070'li Monster normal bir Monster(Clevo) kasası değil. Barebone kasa olarak geçiyor. Clevo Barebone kasalar çok kalitelidir. Fakat ciddi anlamda büyük ve ağır bir laptop. Bunu bilerek alın. Desktop replacement olarak geçiyor.

Ben linkini verdiğiniz MSI GE73'ü kullanıyorum 3 aydır. Çok memnunum. İçinde bulunan 8750H gayet performanslı bir işlemci. 8700K tabiki daha iyi ama o kadarına ihtiyacınız olur mu? İçinde 8700K olacak ama çok daha ağır olacak sırtınıza alıp taşımanız çok zorlaşacak doğal olarak. Ben taşımam sabit duracak diyorsanız aynı işlemci olan 8700K ve 1070(veya daha üstü bir ekran kartlı) bir kasa toplayabilirsiniz. Çok daha uygun fiyata gelecektir. Laptoplar bana göre hafif ve taşınabilir olmalı.
Ben csgo oynarım genelde ama ac serisi gibi oyunlarıda oynuyorum. Kaç fps alıyorsunuz csgoda ?

Ben csgo oynarım genelde ama ac serisi gibi oyunlarıda oynuyorum. Kaç fps alıyorsunuz csgoda ?
Ben CS:GO oynamıyorum o yüzden kesin bir rakam veremem ama şu videoya bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki 7700HQ'lu versiyonu, yani geçen seneki versiyonu. Ekran kartları aynı, ikisinde de 1070. Sizin alacağınız 8750H olacak doğal olarak bu videodakinden daha yüksek FPS alacaksınız.
Sadece CS:GO için 4.1 kiloluk bir Monster'ı almanızı önermem açıkçası.

monster için söylentiler doğru.monsterı almamdaki etken ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti oldu.çok ısınıyor.gtada cpu ve ekran kartı birleşince fandan ısı çok fazla oluyor.Yani bazen laptobu açık bırakıyorum laptobumun yanında örneğin gözlüğüm oluyor yada kulaklığım.elime alır almaz resmen fırın gibi çok sıcak,eşyalara da yansıyor sıcaklığı.o yüzden lapobumun yanına eşya koymuyorum hiç.Arkadaşımda da asusun bir gaming laptopu vardı bayağı pahalıydı.onun verdiği fan sesi ile benim laptobumun verdiği ses aynıydı.ben memnunum monsterdan 1.5 yıl olacak alalı.bir sıkıntı yaşamadım.(sıcaklık sorunu var ama her laptopta olur diye düşünüyorum)bazen nvidia ekran kartlarında fps düşüklüğü oluyor.bu monsterda da oluyor sonra geçiyor.yayın için alacaksan hiç bulaşma derim.genelde monsterlar yayın yapınca çok ısı veriyor anlatamam.adamı vurunca silah sesi sonradan geliyor.onun dışında bir sorun varsa yardımcı olurum

Monster markasının çok ısındığı düşünmüyorum. Casper kadar ısınmıyor. Çok fazla ısınrsa soğutucu ile kullanabilirisiniz. Monster laptop 8700K işlemci mevcut.
Ben iki bilgisayarıda test etmiştim şuna dada casper kullanan biriyim ve tüm oyunlarda sadece 20 tl lik bir soğutucuyla birlikte bir sıcaklık sorunu yaşatmıyor ama tabiki burdaki markalar daha az ısınıyor

monster için söylentiler doğru.monsterı almamdaki etken ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti oldu.çok ısınıyor.gtada cpu ve ekran kartı birleşince fandan ısı çok fazla oluyor.Yani bazen laptobu açık bırakıyorum laptobumun yanında örneğin gözlüğüm oluyor yada kulaklığım.elime alır almaz resmen fırın gibi çok sıcak,eşyalara da yansıyor sıcaklığı.o yüzden lapobumun yanına eşya koymuyorum hiç.Arkadaşımda da asusun bir gaming laptopu vardı bayağı pahalıydı.onun verdiği fan sesi ile benim laptobumun verdiği ses aynıydı.ben memnunum monsterdan 1.5 yıl olacak alalı.bir sıkıntı yaşamadım.(sıcaklık sorunu var ama her laptopta olur diye düşünüyorum)bazen nvidia ekran kartlarında fps düşüklüğü oluyor.bu monsterda da oluyor sonra geçiyor.yayın için alacaksan hiç bulaşma derim.genelde monsterlar yayın yapınca çok ısı veriyor anlatamam.adamı vurunca silah sesi sonradan geliyor.onun dışında bir sorun varsa yardımcı olurum
Hangi oyunları oynuyorsunuz genelde? Sizin kullandığınız ürün hangi modeldi?

Hangi oyunları oynuyorsunuz genelde? Sizin kullandığınız ürün hangi modeldi?
abra a5 v12.1 di ama satışı yok şu an.pubgde ultrada 50 fps alıyorum.rocket ve Euro truckta 60 fps(zaten sabit en fazla o kadar alırsın).
pubgyi açar açmaz hemen fan çalışıyor deli gibi sesi var ama kulaklık taktığım için duymuyorum onu.(şunu söylüyorum bende sadece 240 gb ssd var.hardiskim yok onu rağmen iyi oyunlarda aldığım fpsler...).
abra a5 v12.1 di ama satışı yok şu an.pubgde ultrada 50 fps alıyorum.rocket ve Euro truckta 60 fps(zaten sabit en fazla o kadar alırsın).
pubgyi açar açmaz hemen fan çalışıyor deli gibi sesi var ama kulaklık taktığım için duymuyorum onu.(şunu söylüyorum bende sadece 240 gb ssd var.hardiskim yok onu rağmen iyi oyunlarda aldığım fpsler...).
battlefield 5 de ultrada 45 fps,gta da orta ayarlarda oynadım grafiği çok iyiydi orta ayarlarda.ultra seçmek istemedim orda da 50 60 vardı.hiç takılmadan oynadım.

Paylaşmış olduğun ürünler içinde Monster daha tercih edilebilir gibi duruyor olsa bile amaç oyun oynamaksa eğer 8700K olmasa da olur. İş istasyonu olarak kullanacaksan fazladan ağırlığı göze alabilirsin. Ürün 4 KG, şarj ünitesi ve çanta ile 5 KG olacak, taşıması zahmetli. :) 17-18 bin TL bütçelere çıkabiliyorsan eğer benim önerim: MSI GS65 Stealth Thin 8RF-419XTR Intel Core i7 8750H 16GB Fiyatı

düzelttiğiniz için teşekkürler yeni öğrenmiş oldum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı