GTX 1070 Sistem Metin 2 Kasma

Öncelikle sorunumu düzelttim. Format attım, oyunu tekrar yükledim. Bütün bilgisayar parçalarını söküp tekrar taktım. Oyun ayarlarını tekrar yaptım. Bilgisayar yazılımlarını tekrar tekrar yükledim. Sorunun neden olduğunu ve çözüldüğünü anlamasam da, bir şekilde çözülmüş oldu.

Sistem ile kaç oyun açtığımı soran arkadaş olmuş. Ben en fazla 12 hesap açtım. Daha fazla üyelik almaya uğraşmadım. Ekran içerisine 6 tane oyun sığıyor. Stabil şekilde de hepsini çalıştırıyor. Geri kalan oyun pencereleri de arka planda çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Öncelikle sorunumu düzelttim. Format attım, oyunu tekrar yükledim. Bütün bilgisayar parçalarını söküp tekrar taktım. Oyun ayarlarını tekrar yaptım. Bilgisayar yazılımlarını tekrar tekrar yükledim. Sorunun neden olduğunu ve çözüldüğünü anlamasam da, bir şekilde çözülmüş oldu.

Sistem ile kaç oyun açtığımı soran arkadaş olmuş. Ben en fazla 12 hesap açtım. Daha fazla üyelik almaya uğraşmadım. Ekran içerisine 6 tane oyun sığıyor. Stabil şekilde de hepsini çalıştırıyor. Geri kalan oyun pencereleri de arka planda çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Merhaba Konuyu hortlatmak istemiyorum fakat bende de aynı sıkıntı var.
PC özellikleri ;

MSI VGA Radeon RX 570 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12)
AMD Ryzen 5 1500X 3.70GHz/3.60GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci
MSI B350M GAMING PRO Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4 m-ATX Anakart
Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 Ram BC-CMK8GX4M1A2400C16R
TOSHIBA TR200 240GB SATA3 2.5" 3D Nand SSD Read:555 MB/s Write:540 MB/s (TR200-25SAT3-240G)

bu özelliklerdeki pc'yı geçtiğimiz ay topladım. Displayport özellikli sağlam ekranda aldım.

Fakat metin2'de 2 char açtığımda arkada kalan char en fazla 20 dk sonra siyah ekrana düşüyor.
Yani sırf bu sorunu yaşamamak için 8 gb ekran kartı aldım fakat nafile.

@Proportions adlı arkadaşım format atmışsın ve yeniden söküp takmışsın. ben zaten hepsini yeni taktım ve sıfırdan kurdum yinede bu sorunu yaşıyorum. ama oyuna öncelik verdirme vs. o işlemleri pek bilmediğim için bu ayarları yapamadım bu konuda yardımcı olabilecek yüce gönüllü bir arkadaşımız var mıdır ?

Hocam hortlatmış olacağım ama hangi NVIDIA ayarlarını kullanıyorsunuz ve monitörünüz ne? i9 9900KF ve GTX 1660S'li sistemde aynı sorunu yaşıyorum.

Merhaba Konuyu hortlatmak istemiyorum fakat bende de aynı sıkıntı var.
PC özellikleri ;

MSI VGA Radeon RX 570 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12)
AMD Ryzen 5 1500X 3.70GHz/3.60GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci
MSI B350M GAMING PRO Amd B350 3200+ (OC) DDR4 Soket AM4 m-ATX Anakart
Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 Ram BC-CMK8GX4M1A2400C16R
TOSHIBA TR200 240GB SATA3 2.5" 3D Nand SSD Read:555 MB/s Write:540 MB/s (TR200-25SAT3-240G)

bu özelliklerdeki pc'yı geçtiğimiz ay topladım. Displayport özellikli sağlam ekranda aldım.

Fakat metin2'de 2 char açtığımda arkada kalan char en fazla 20 dk sonra siyah ekrana düşüyor.
Yani sırf bu sorunu yaşamamak için 8 gb ekran kartı aldım fakat nafile.

@Proportions adlı arkadaşım format atmışsın ve yeniden söküp takmışsın. ben zaten hepsini yeni taktım ve sıfırdan kurdum yinede bu sorunu yaşıyorum. ama oyuna öncelik verdirme vs. o işlemleri pek bilmediğim için bu ayarları yapamadım bu konuda yardımcı olabilecek yüce gönüllü bir arkadaşımız var mıdır ?
Hocam konuyu hortlattım fakat problemi çözebildiniz mi?
Ben de AMD kullanıyorum dediğiniz gibi kasma ve siyah ekran problemleri oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı