GTX 1070 Ti Sisteme Kasa Önerisi

erayaman2

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar kasa önerilerinizi bekliyorum. Mid tower ATX olacak. Bütçe maksimum 400 TL. Bundan 2 yıl önceki sistemimde Corsair spec-alpha kullanıyordum ama şimdi çok pahalanmış. Isı sorunum falan da yoktu ama anlamadım nedense gömülmeyen kasa yok internette. Kablolama yapmayı mı bilmiyorlar, ne yapıyorlar bilmiyorum ama tüm kasalarda kablolamayla ilgili kötü yorum var.

Sözün özü önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Kasada aradığım özellikler Dark gibi markaların çirkin kasalarından olmasın. Yani çocuk kandırmak için takılan dandik RGB fanlardan istemiyorum. Mid tower ATX olsun. Bir de PSU bölmesi ile anakartın arasında panel olsun. Aksi halde çok dağınık duruyor kasanın içi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni biraz daha arttırıp bu modele bir göz atmalısın.
Çok çirkin duruyor bence. Hem de tek fan var içinde. Tek fan olacaksa bu kadar vermek Corsair Spec-05 in yanında mantıksız oluyor. Çünkü Spec-05 te de tek fan var ve çok daha şık. Benim gözümden yani.
RGB'li istemiyorsan önerim benimde şuan kullandığım:

Öncelikle sağ olun öneriniz için.

RGB istememe değil de kendisi dandik olup da içi RGB led dolu olan kasalar var. Onlardan bahsediyordum.

Şu kasaya ne diyorsunuz: Thermaltake Level 20 MT Midi Tower ARGB schwarz Mini tower ATX CA-1M7-00M1WN-00 - Nanokatalog

Hem Thermaltake, sevdiğimiz bir marka. Hem içinde 4 tane RGB fan var. Hem de tasarımı hoş. Kablolama benim için sorun değil. Her türlü kablolamayı hallederim. Var mı bu kasayı kullanan?

Edit: Yabancı kaynaklarda aşırı gömmüşler. İyi soğutmadığını, 4 fanın göstermelik olduğunu ve tozu içeri verdiğini söylemişler. Araştırmaya devam.

Son düzenleme:
Hocam benim anakart da Mikro ATX zaten. O yüzden ATX yazdım. Her ATX'e uyuyor.
Sizin ana kart da mATX ise sorun yok. İlk mesajınızda ATX kasa istediğiniz için uyarma gereği duydum.

Bu durumda MasterCase Pro 3 kasasını ben de öneririm. Benim de kullandığım MasterCase Pro 5'in küçük versiyonu olan bu kasanın hava akışı çok güzel. Ayrıca modüler de bir kasa. İşinize yaramayan parçaları söküp kasanın içini daha ferah bir hale getirebilmeniz mümkün. Kablolama konusunda da gayet rahat bir kasa.

Sizin ana kart da mATX ise sorun yok. İlk mesajınızda ATX kasa istediğiniz için uyarma gereği duydum.

Bu durumda MasterCase Pro 3 kasasını ben de öneririm. Benim de kullandığım MasterCase Pro 5'in küçük versiyonu olan bu kasanın hava akışı çok güzel. Ayrıca modüler de bir kasa. İşinize yaramayan parçaları söküp kasanın içini daha ferah bir hale getirebilmeniz mümkün. Kablolama konusunda da gayet rahat bir kasa.

Sağ olun hocam öneriniz için. Biraz kaba geldi bana açıkçası. Yan panel düz cam olanlar daha çok hoşuma gidiyor.
Dark n10 önerebilirim. Fan sayısı ve hava sirkülasyonu güzel. Yan panel güzel bir hava katıyor
Hocam aklımda Dark N10 da var şu an. Şimdi Zalman S3'ü gördüm göze hoş geliyor bahsettiğim PSU ayırma kısmı da var ama çok ucuz. Neden bu kadar ucuz diye işkillendim. İnceleyen Türk kanal da yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı