GTX 1070 ve i7-6700K Anlık FPS Düşmesi

• Konuyu başlatan Syadro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.684
Call of duty MW3,fortnite,CS:GO,LOL,PUBG bu oyunlarda oluyor. Rainbow six siege,witcher 3,wolfenstein new colossus 2,GTA 5 bunlarda sorun yaşamıyorum.

Donanımsal olarak bir sorun, sistemde virüs ya da hatalı OC sebebi ile olabilir.
Yoksa drop yaşatacak bir sistem değil.
6600K ve 1070 ile hiçbir oyunda sorun yaşamadım bu güne kadar.
Bu arada online oyunlarda serverlar da performansı baya etkiliyor.
Bazı serverlarda sorun yaşamazken bazılarında çok daha düşük FPS ve drop sorunu yaşayabiliyorsun.

İkisi de yok bende ama Witcher 3 var, BF5, Insurgency Sandstorm, GTA5 ,PUBG,ARMA 3 vs bunlarda sorun yok.
Anladım. Ben de en çok yaşadığım oyun Cod Black Ops 3. Oyunun menüsün de bilene çok fazla ani fps düşüşleri yaşıyorum ve takılma. 100 fps alıyorsam bir anda 2 fps kadar düşüyor, böyle bir saçmalık olur mu sizce?

Anladım. Ben de en çok yaşadığım oyun Cod Black Ops 3. Oyunun menüsün de bilene çok fazla ani fps düşüşleri yaşıyorum ve takılma. 100 fps alıyorsam bir anda 2 fps kadar düşüyor, böyle bir saçmalık olur mu sizce?
Hocam işlemcinin performansı 1070 için gayet yeterli (6600K-6700K) hatta 6700K ile 1080P'de 1080 TI kullananlar var.

Sorununuz depolama birimleri, RAM ya da virüs kaynaklı olabilir, donanımsal bir arıza olabilir. Bir de 6. nesilde OC ve stok arasında %25 civarında bir fark var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı