GTX 1070 ve i7-6700K Anlık FPS Düşmesi

• Konuyu başlatan Syadro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.685
Hocam işlemcinin performansı 1070 için gayet yeterli (6600K-6700K) hatta 6700K ile 1080P'de 1080 TI kullananlar var.

Sorununuz depolama birimleri, RAM ya da virüs kaynaklı olabilir, donanımsal bir arıza olabilir. Bir de 6. nesilde OC ve stok arasında %25 civarında bir fark var.
İşlemcim (i5 9600K- Ekran Kartı GTX 1660 Ti) Oyunu 1080p Extra ayarlar da oynuyorum, fps çok iyi devamlı 100 140 arası alıyorum, ama devamlı ani fps düşüşleri, takılmalar yaşıyorum. Sorunum neden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum. İşlemci devamlı %100 kullanıyor yer yer 80 90 kullanıyor, bir de oyunun optimizasyon sorunu var, sadece bu oyun da yaşıyorum onun haricin de yağ gibi akıyor mübarek. Intel her zaman müşterisini fazlasıyla memnun ediyor...

Kardeşim her şeyden eminsen ve çaresiz kaldıysan BIOS ayarlarından HPET devre dışı bırak büyük ihtimalle sorunun çözülecektir güven bana ve dene.

Kardeşim her şeyden eminsen ve çaresiz kaldıysan BIOS ayarlarından HPET devre dışı bırak büyük ihtimalle sorunun çözülecektir güven bana ve dene.
Tamamdır deniyeceğim.
Hocam işlemcinin performansı 1070 için gayet yeterli (6600K-6700K) hatta 6700K ile 1080P'de 1080 TI kullananlar var.

Sorununuz depolama birimleri, RAM ya da virüs kaynaklı olabilir, donanımsal bir arıza olabilir. Bir de 6. nesilde OC ve stok arasında %25 civarında bir fark var.
Nvidia hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?
Malesef sorun devam etmekte hpet kapalı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı