GTX 1070 vs RX 480

YLMZ08

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3500 ₺ bütçem var ve topladığım sistemi %90 oyun için toplamak istiyorum ve sizlerden yardım istiyorum. GTX 1070 ile arasında sadece fiyat farkı mı var ? Sadece fiyat farkı olsa büyük bir rakam neden oynuyor arada diye sizlere soruyorum cevaplarınızı bekliyorum. 3500 ₺'ye nasıl bir sistem toplamalıyım ?

GTX 1070 4-5 gömlek daha üst bir kart. 2 kat fark var en az.

Fiyat farkına bakarak hangisinin daha performanslı olduğunu anlayabilirsin. Karşılaştırılmaz bile. GTX 1070, RX 480' e göre çok daha performanslı bir kartır ancak aradaki fiyat farkıda önemsenmiyecek kadar değil.

GTX 1070'in fiyatı RX 480'in fiyatından iki kat fazla olmasına karşın, performansı da iki kat fazla değil. Bu yüzden RX 480'e fiyat performans kartı diyoruz.
Aşağıdaki RX 480 inceleme videosunda, GTX 1070, RX 480 ve diğer bazı ekran kartlarının performans farklarını görebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı