RX 480 vs GTX 1070

Burada önemli olan en iyi performansı, en uygun fiyata satabilmek. Bütçesi olan 1070 veya 1080 alır. Ama uygun fiyata iyi bir ekran kartı isteyende RX 480 alır.

Rx 480 CF'ın tek GTX 1080'den bir nebze daha iyi olduğunu iddaa etti AMD. Bu da tek Rx 480'in GTX 980 ile aşağı yukarı aynı performansı vereceğini gösteriyor. Enerji tasarrufu sağlaması bekleniyor artık AMD'nin. Ve GTX 980'e yakın (daha az veya fazla) performans veren bir ekran kartı 200$ olursa AMD pazarlamada devrim yaratan bir hamle yapmış olacak. Türkiye'de 1000 TL'den aza satılmaz tabi, o ayrı konu. Yine de GTX 980 parasına Rx 480 CF yapılabilecek.
güç tasarrufu ve uygun fiyatlı olursa amd , türkiye pazarında oldukça fazla satabilir

Yalnız arkadaşlar atladığınız birşey var AMD 2x Rx480 kartı Ashes of Singularity adlı oyunda denedi. Diğer oyunlarda ki benchmarkları görmekte çok büyük fayda var. Bence almayı düşünen veya direk alacağım diyen arkadaşlar beklesinler ondan sonra karar versinler. Fiyat konusunda harika işe imza atmış AMD tebrik edilmesi gerekiyor. Umarım F/P ürünü bir kart olur.

Yalnız arkadaşlar atladığınız birşey var AMD 2x Rx480 kartı Ashes of Singularity adlı oyunda denedi. Diğer oyunlarda ki benchmarkları görmekte çok büyük fayda var. Bence almayı düşünen veya direk alacağım diyen arkadaşlar beklesinler ondan sonra karar versinler. Fiyat konusunda harika işe imza atmış AMD tebrik edilmesi gerekiyor. Umarım F/P ürünü bir kart olur.

Aynen, o konuda AMD biraz kurnazlık yapıyor şu an. Ashes of Singularity, Hitman 2016 gibi oyunlarda AMD benchmarkları atakta oluyor. RX 480'in ambargosu kalkıp geniş çaplı benchmarklarını görünce her şey kesinleşecek.

Aynen, o konuda AMD biraz kurnazlık yapıyor şu an. Ashes of Singularity, Hitman 2016 gibi oyunlarda AMD benchmarkları atakta oluyor. RX 480'in ambargosu kalkıp geniş çaplı benchmarklarını görünce her şey kesinleşecek.
Şahsen ben daha çok Nvidia tabanlı oyunlarda neler yapacağı. Ben mi yanlış görüyorum ama AMD tabanlı oyunlarda AMD kartlar rakiplerinden çok çok fazla (15FPS) performans gösteriyor ama Nvidia tabanlı oyunlarda rakiplerinden 1-2FPS geride kalıyor. Yani şunu demek istiyorum ki yıl sonunda RX 480 mi GTX1060 mı daha iyi 2017 Ocak'ta görecez. RX 490'ı ise GTX1070'i AMD tabanlı oyunlarda ezişini izlerken kanmayalım. Nvidia tabanlı oyunların (The Division, RoTTR) performansını bekleyelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şahsen ben daha çok Nvidia tabanlı oyunlarda neler yapacağı. Ben mi yanlış görüyorum ama AMD tabanlı oyunlarda AMD kartlar rakiplerinden çok çok fazla (15FPS) performans gösteriyor ama Nvidia tabanlı oyunlarda rakiplerinden 1-2FPS geride kalıyor. Yani şunu demek istiyorum ki yıl sonunda RX 480 mi GTX1060 mı daha iyi 2017 Ocak'ta görecez. RX 490'ı ise GTX1070'i AMD tabanlı oyunlarda ezişini izlerken kanmayalım. Nvidia tabanlı oyunların (The Division, RoTTR) performansını bekleyelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen hatırlıyorum bu Far Cry: Primal testlerinde R9 390 GTX 980'i geçiyordu. Ki GTX 980 benchmarklarda R9 390X'den güçlü bir kart olmasına rağmen böyle bir sonucu görünce AMD'nin de yavaş yavaş bazı oyunlarda kendine taban hazırladığını anladım.

Bu ayın sonuna doğru 380x ile sistem toplayacagim. Ama bu rx480 i duyunca kafam hayli karıştı. Bu kart ne zaman çıkacak ? Fiyatı ve performansı 380x in ne kadar ustunde olur ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı