GTX 1080 için 4K monitör alınmalı mı?

Kayzer

Megapat
İyi günler. GTX 1080 ve 4K monitör sizce mantıklı mı? Aklımda GTX 1080 ve 1440p vardı fakat 4K da yabana atılacak türden değil. :) FPS'in bayağı düşmesi benim için sorun. Malum 4K'da FPS çok düşüyor. Üstelik 60hz ve 4ms.

Siz ne dersiniz? Henüz erken mi 4K için?

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Ben olsam alırdım, bir sorun olmadığı oğlunuzun bile kullanacağı monitör olurdu :D Ayrıca ileride belki elinize geçer de bir tane daha GTX 1080 alırsanız ve doya doya oyun oynarsınız 4K ile :)

Ben olsam alırdım, bir sorun olmadığı oğlunuzun bile kullanacağı monitör olurdu :D Ayrıca ileride belki elinize geçer de bir tane daha GTX 1080 alırsanız ve doya doya oyun oynarsınız 4K ile :)

Evet orası öyle de bazı oyunlarda istediğim fps'i vermiyor açıkçası. :) Kafam oldukça karışık şuan ne yapacağımı bilmiyorum. :(

Eğer grafikleri Ultra yerine High'a oynamakta sıkıntı görmüyorsanız 4K alın derim. Ama eğer illa Ultra ayarlar olacak diyorsanız, 1440P'nin daha en az 3 yılı var.

Ekran kartını sık değiştirecekseniz veya HB Bridge ve ikinci bir GTX 1080 ile SLI yapacaksanız 4K monitör alın. Onun dışında 1440p idealdir.

Son düzenleme:
Ekran kartını sık değiştirecekseniz veya HB Bridge ve ikinci bir GTX 1080 ile SLI yapacaksanız 4K monitör alın alın. Onun dışında 1440p idealdir.

Sık değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. 3-4 yıl gidecek ve sadece 1 tane alacağım. Yani SLI gibi bir durum yok. O zaman cevap alındı. 1440p alıyorum. :) Mesaj atan herkese teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı