GTX 1080 için PSU tavsiyesi

Peki bu sertifikanın gerçekliğini kanıtlar mısın? Yahu zaten firmaya kötü demiyoruz, o fiyata ondan daha bilinen ve kaliteli ürünler varken neden alınsın diyoruz.
Böyle deseniz sorun yok tabiki de aynı fiyata daha iyisi varsa alınsın, doğru olan da bu zaten, ben kötü, leş diyene cevabını veriyorum çünkü özelliklerine göre ucuz ürün şuan 450 TL' ye ne Corsair ne Cooler Master ürünü yok, FPS yada HP' nin bir kaç modeli var ama bu model gayet iyi isteyen görsün değerlendirsin diye attım çoğunluk almıyor ya da yanaşmıyor bende başka marka ürünleri atabilirdim ama onları zaten herkes atıyor. Ben ucuza güzel ürün alın diye yazıyorum bunları.

Böyle deseniz sorun yok tabiki de aynı fiyata daha iyisi varsa alınsın, doğru olan da bu zaten, ben kötü, leş diyene cevabını veriyorum çünkü özelliklerine göre ucuz ürün şuan 450 TL' ye ne Corsair ne Cooler Master ürünü yok, FPS yada HP' nin bir kaç modeli var ama bu model gayet iyi isteyen görsün değerlendirsin diye attım çoğunluk almıyor ya da yanaşmıyor bende başka marka ürünleri atabilirdim ama onları zaten herkes atıyor. Ben ucuza güzel ürün alın diye yazıyorum bunları.
Gigabyte G750H o fiyata bence en mantıklısı. Kullanılan parçalar vb. kanıtlanmış ki. Üreticisi CWT, yani birçok büyük firmanın PSU'sunu üretiyor. Raidmax ise hem Türkiye pazarında çok yok, hem de rakibine karşı dezavantajı var. Örneğin bir sorun yaşasa garanti konusunda başı ağrıyabilir.

Aerocool'un giriş seviyesi 500W PSU'larını incelersen ve karşısına sertifikalı bir PSU koyarsan tabi vasat sonuç alırsın. Aerocool, High Power gibi markaların gayet kaliteli modelleri mevcut. Fiyatlarıda gayet makul. Bu arada High Power deyip geçtiğiniz firma, hayranı olduğunuz birçok PSU markalarının gizli kahramanıdır bilginiz olsun. Piyasadaki birçok firmaya üretim yapan yüksek kaliteli bir markadır. Marka elbet önemli ama, modellere daha çok dikkat edilmeli. Örneğin 600W High Power Gold sertifikalı bir PSU 450 TL'ye satılıyorsa, aynı paraya Corsair'in 80 Plus sertifikalı PSU'sunu tabiki almam. Markadan çok modellere ağırlık verin.

Bu konu niye bu kadar uzadı :D Konu sahibi yorum yapmıyor kendi aranızda tartışmanız çok saçma buradaki en iyi PSU Gigabyte'dır. Çok iyi bir F/P ürünü.
Biz en en iyisi Gigabyte demiyoruz , kendisi zaten Tier B ancak bu bütçelerde ilaç gibi gelen bir PSU.

Bu konu niye bu kadar uzadı :D Konu sahibi yorum yapmıyor kendi aranızda tartışmanız çok saçma buradaki en iyi PSU Gigabyte'dır. Çok iyi bir F/P ürünü.
Biz en en iyisi Gigabyte demiyoruz , kendisi zaten Tier B ancak bu bütçelerde ilaç gibi gelen bir PSU.
Konu, Technopat beyin jimnastiği ekibine denk geldi galiba. 😀

Orta seviyelerde alınacak en iyi model bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı