GTX 1080 işlemci tavsiyesi

• Konuyu başlatan IEM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 1.160

IEM

Centipat
Merhaba.
GTX 1080 ekran kartı kullanıyorum fakat Ryzen 1500X işlemcim artık yeterli gelmediği için değiştirmeye karar verdim. RDR2 gibi oyunlarda Ultra'da kasma sorunu yaşamadan güzel FPS oynayabilceğim bir işlemci arıyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Teşekkürler.
Amd Ryzen 5 2600X ile 1500X den daha üst bir performans alırmıyım? Alırsam Fps değeri ne kadar fark eder ?

Kullandığınız anakart büyük ihtimal MAX serisi olmayan AM4 soket bir anakart, GTX 1080 ile sağlıklı ve performanslı çalışacağını düşündüğüm F & P canavarı işlemcilerden Ryzen 5 3600/X modellerini önerebilirim. Yalnız bu işlemcileri çalıştırabilmeniz için anakartınızın BIOS'una microcode update yapmanız gerekiyor.

AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 32MB Cache 6 Çekirdek (65W) AM4 Kutulu İşlemci | En Ucuzu Akakçe

AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB Cache 6 Çekirdek (95W) AM4 Kutulu İşlemci | En Ucuzu Akakçe

Adam İphone kullanıyorda yıllardır, Samsung mu öneriyoruz kardeşim. Alt tarafı bir işlemci, mühendis değil bilgisayar yapımcısı değil en fazla oyun oynucak :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı