GTX 1080 ve i5 9500F FPS düşüşü

MuzluX

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
2x8 Crucial DDR4 2400mhz
Ekran kartı
GTX 1080
İşlemci
İ5 9500F
FiveM oynarken CPU kullanımı %100'lere dayanıyor fakat GPU kullanımı sabit 20-30 civarında, oyunda drop yediğim için ayarları kıstım ama 120 FPS alırken bir anda 5-6FPS'lere düşüyor ve oyun takılıyor sürekli. Sizce donanımsal bir problem mi ne yapmalıyım?

FiveM oynarken CPU kullanımı %100'lere dayanıyor fakat GPU kullanımı sabit 20-30 civarında, oyunda drop yediğim için ayarları kıstım ama 120 FPS alırken bir anda 5-6FPS'lere düşüyor ve oyun takılıyor sürekli. Sizce donanımsal bir problem mi ne yapmalıyım?

Donanımdan kaynaklı ekran kartı ve islemcin cok eski FiveM oynaman bile bana garip geldi.

Donanımdan kaynaklı ekran kartı ve islemcin cok eski FiveM oynaman bile bana garip geldi.

Hocam abartmayın bende GTX 1060 Gaming i7 7700K var FiveM'e texture paketi kurduğum halde bile kasmıyor veya drop girmiyor. Sisteminiz gayet iyi RAM'ler düşük benim de 2400MHz 16 GB RAM'im var. CPU ve GPU Sıcaklık değerlerini kontrol edin ve sunucuda optimizasyon sorunu olabilir. Grafik ayarları yüksekse bir tık aşağı çekmenizi tavsiye ederim. Darboğaz yapsa bu kadar drop yemelik bir darboğaz yapamaz sadece ya biri çok ısınır ya da istediğiniz FPS değerini göremezsiniz.

Hocam abartmayın bende GTX 1060 Gaming i7 7700K var FiveM'e texture paketi kurduğum halde bile kasmıyor veya drop girmiyor. Sisteminiz gayet iyi RAM'ler düşük benim de 2400MHz 16 GB RAM'im var. Sıcaklık değerlerini kontrol edin ve sunucuda optimizasyon sorunu olabilir. Grafik ayarları yüksekse bir tık aşağı çekmenizi tavsiye ederim.

Zaten yüksekdeydi ama düşüğe çekince GPU kullanımının 30'larda olması aklıma sadece darboğazı getiriyor ve hala drop giriyor.

Hocam abartmayın bende GTX 1060 Gaming i7 7700K var FiveM'e texture paketi kurduğum halde bile kasmıyor veya drop girmiyor. Sisteminiz gayet iyi RAM'ler düşük benim de 2400MHz 16 GB RAM'im var. Sıcaklık değerlerini kontrol edin ve sunucuda optimizasyon sorunu olabilir. Grafik ayarları yüksekse bir tık aşağı çekmenizi tavsiye ederim. Darboğaz yapsa bu kadar drop yemelik bir darboğaz yapamaz sadece ya biri çok ısınır ya da istediğiniz FPS değerini göremezsiniz.

Bilmiyordum kusura bakmayın.

Grafikleri yükseltmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı